Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali embereknek miért...

A baloldali embereknek miért érdekük a bevándorlás?

Figyelt kérdés

Rengeteg baloldali ember védi őket meg segíti meg minden.

Nem tudok másra gondolni, csak arra hogy jóérzésből teszik meg emberszeretetből. Mi hasznuk lenne amúgy?

De most tényleg.. nekem az miért lenne hasznomra hogy rengeteg ember betelepüljön a lakhelyemre? Csakis emberi jóérzésből meg együttérzésből lehet, másból nem..

De ilyen alapon az egész világot befogadhatnánk , azt a többmilliárd embert is aki sokkal rosszabbul él, mint mi...

Én is egy emberszerető ember vagyok, szeretek jótékonykodni, de most az mire jó hogy x milliót beengedünk európába szívesen? Akkor a többi 2 milliárdot meg miért nem hozzuk ide?

Ahelyett hogy mindenkit sajnálunk, inkább a saját életünkkel kéne foglalkozni, hogy a saját közegünk jól menjen.

Nem arról van szó hogy ne legyen jószivűek meg minden, dehogynem! Segítsünk amikor tudunk, de ezzel nem lesz jobb...

2015. dec. 2. 20:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

"A baloldali embereknek miért érdekük a bevándorlás?"

A világkommunizmus kivívásának a legújabb kísérlete van folyamatban (igaz, ezt már nem kommunizmusnak nevezik, hanem globalizmusnak). Muszály támogatniuk.

2015. dec. 2. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
57%

Nem érdekünk. Nem minden döntésemet az vezényeli, hogy mi az érdekem. Hogy egy példával éljek, sétálsz egy tó mellett, és egy fuldokló embert látsz. Bemész kimenteni? Ezzel neked személy szerint egyértelműen rosszabb lesz. Mégis mindenki segítene, mert van egy olyan emberi képesség, hogy empátia. Akiben nincs empátia, azt nevezik pszichopatának.

"De ilyen alapon az egész világot befogadhatnánk , azt a többmilliárd embert is aki sokkal rosszabbul él, mint mi..."

Ha jönnek, akkor befogadjuk őket.

De azért azt is tegyük hozzá, hogy elsősorban egy háborús övezetből fogadunk be embereket. Az, hogy valaki egy szegény indiai faluban él azért nem hasonlítható ahhoz, hogy bármikor meggyilkolhatnak a családoddal együtt dühöngő őrültek.

"Én is egy emberszerető ember vagyok, szeretek jótékonykodni, de most az mire jó hogy x milliót beengedünk európába szívesen?"

Arra jó, hogy nem gyilkolják le őket. Megvan a párizsi terrortámadás? Az Szíriában egy átlagos este. Olyan furcsa, hogy nem kívánom ezt az embertársaimnak? Szerinted valaki elindul Szíriából vagy egy környező országból kisgyerekekkel meg mindennel, hogy átszelje a fél világot, csak mert mérsékleten kellemetlenül érzik magukat? Nem, itt egészen konkrétan közvetlen életveszélyben levő emberekről beszélünk. Mint aki a tóban fuldoklik. És neked még csak be sem kell ugranod utána, hanem csak félre kell állnod a segítség útjából. De te inkább nem teszed, mert úgyis túl sok az ember, nem kell még egy.

"Akkor a többi 2 milliárdot meg miért nem hozzuk ide?"

Miért hoznánk ide? A saját iparunkat és technológiánkat exportáljuk nekik. Segélyek, adományok, stb. Nem csak úgy lehet segíteni, hogy Európába hozunk mindenkit. Ha jönnek, akkor befogadjuk őket, de ha nem jönnek, akkor segítünk úgy ahogy tudunk.

"Ahelyett hogy mindenkit sajnálunk, inkább a saját életünkkel kéne foglalkozni, hogy a saját közegünk jól menjen."

Elsősorban nyilván. Nem is nagyon lehet elképzelni, hogy valaki elsősorban ne a saját életével foglalkozzon. De ettől még az ország és az egész faj iránt is felelősséget kell éreznünk. Pontosan az a jelenlegi problémáink gyökere nagyon sok ponton, hogy mindenki csak magával foglalkozik. Ezért nem tudunk hatékonyan fellépni pl. a globális felmelegedés ellen sem.

"Segítsünk amikor tudunk, de ezzel nem lesz jobb..."

NEKED nem lesz jobb. Valószínűleg nekem sem. De a menekülteknek összehasonlíthatatlanul jobb. Te hajlandó vagy-e lemondani a kényelmed 0,001%-áról, hogy sok százezer ember életét 1000%-kal jobbá tedd? Ez itt a kérdés. És a magyarok válasza az, hogy nem, nekem kell az a 0,001%, azok a büdös arabok meg dögöljenek csak meg.

2015. dec. 2. 21:51
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

Nem érdek, önzetlenség, a két szó egymással teljesen összeegyeztethetetlen és ellentétes. Aki komolyan támogatja a háborús övezetekből érkezők befogadását azok hajlandóak lennének több adót fizetni. Aki nem az pusztán képmutató. Amikor káosz volt a Keletinél egy csomóan vittek pokrócokat, szendvicseket meg hasonlókat, mindenféle érdek nélkül.

Magyarországnak nem érdeke senkit befogadni, ebből következően az se hogy akár csak egy tiszta szívű önzetlen ember éljen az országban. Ugyan kinek az érdeke...?

Erre a kérdésre nem szívesen válaszolok, mert az egyik előttem szóló a jól felépített válaszát is csak 52%-ra értékelték, örülhetek ha elérem a huszat.

2015. dec. 3. 00:10
 14/21 tetro ***** válasza:

21.51

azt hiszem, hogy ezt kellene amit írtál itthon nagyon sok embernek újra és újra elolvasni, hátha közben feleli magában az empátia egy kis maradék morzsáját.

2015. dec. 3. 02:16
 15/21 anonim ***** válasza:
36%

"Ahelyett hogy mindenkit sajnálunk, inkább a saját életünkkel kéne foglalkozni, hogy a saját közegünk jól menjen."

"Segítsünk amikor tudunk, de ezzel nem lesz jobb..."

Ez kéremszépen a híres magyar szolidaritás és vendégszeretet, amit lépten nyomon hallani!

A kérdéshez nem lehet érdemben mit hozzáfűzni, egyszerűen értelmetlen! A baloldali embereknek sosem volt érdekük a bevándorlás!

2015. dec. 3. 08:09
 16/21 anonim ***** válasza:
38%

"Csekély vigasz hogy ezek a debil filantrópok lesznek először lenyomva ha elég muszlim lesz itt."

Ebben nagyot tévedsz, a muszlimok jobban tisztelik az életet mint az ún. "keresztény" valójában nacionalista fehér felsőbbrendűséget hirdető xenofób európaiak. Részben épp ez a gyűlöletorgia okozza Európa pusztulását. A "debil filantrópok" boldogan tudnak majd élni egy muszlim, tehát az eljövendő Európájában is, a nacionalista idegengyűlölőknek viszont valóban lesz nemulass!

2015. dec. 3. 09:51
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos tévedsz kedves utolsó.Az iszlàm mint a neve is mutatja az alàvetettségről szólsz.A jehovista meg a szcientológus se birja ki hogy ne térítsen.

Még a kalasnyikovot is mi talàltuk ki amikkel ölik egymàst. Vagy minket.Az Iphone-ról meg màr nem is beszélve.

Velem lehet együtt élni de velük nem.

2015. dec. 3. 12:35
 18/21 tetro ***** válasza:
0%

12.35

dehogy lehet veled együtt élni. akiben fortyog a düh és a vérszomj, annak tök mindegy ki az ellenség. most épp a menekültek, tegnap az egyetemisták, tegnapelőtt meg a cigányok... tök mindegy, célpont mindig lesz. és hidd el, ha valamivel nem lehet együtt élni, akkor ez ez az attitűd.

2015. dec. 3. 14:13
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

Dühös?Ejnye!Süt a nap,jó melóm van!Nem vagyok dühös.

Mindjârt megyek haza,kisütőm a maradék fish&chips-t,úgyhogy a kajàm is megvan màra.

Tök nyugodt vagyok veled ellentétben.

Tudod én csak ténymegàllapítottam.

A tények makacs dolgok.Bizony,így van ez.

2015. dec. 3. 14:22
 20/21 anonim ***** válasza:

6 os te micsoda egy buzeráns vagy..az ilyenek miatt

tart itt ez az ország

'fizette az Eu'

meg a lofszt fizette!

2015. dec. 10. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!