Mik azok a baloldali elvek, értékek, amiknek érvényesülést akarsz szerezni, kérdező ?
2015. dec. 1. 22:25
5/23 A kérdező kommentje:
Például az egészségügy brutálisan rossz helyzete. A legtöbb kórház lepusztult, nincsenek megfelelő eszközök, nővér-orvoshiány van... A fidesz ezzel egyáltalán nem foglalkozik, de lehetne sorolni a problémákat holnap estig. Például, hogy a paksi atomerőmű bővítés mennyire kedvezőtlen az ország számára, és szembe megy a józan ésszel.
2015. dec. 1. 22:32
6/23 anonim válasza:
Nem oldal kell, hanem közép. Csak az meg ilyen is, meg olyan is. Szóval nem karakteres, nem fekete és nem fehér, hanem szürke, jellegtelen. Ez meg mivel hívja fel magára figyelmet ?
2015. dec. 1. 22:39
7/23 anonim válasza:
Isten ments, Győrből végre eltűntek a migránsok...
2015. dec. 1. 22:39
8/23 anonim válasza:
Csak ettől óvjon meg az ég könyörgöm.
2015. dec. 1. 22:58
9/23 anonim válasza:
Neked kimaradtak azok az évek amikor Fletó és társai voltak hatalmon? Szerintem senki nem kívánja vissza azokat az éveket.
2015. dec. 1. 23:00
10/23 Jeffrey Spender válasza:
Nem tisztem a mostani kormány védése, de 2002 és 2010 között különb volt az egészségügy ? Vagy tisztában vagy azzal, hogy akkor mennyire Paks-pártiak voltak, ők akarták a bővítést és minden lehetséges tanulmánnyal jó pénzekért próbálták akkori atomenergia párti álláspontjukat védelmezni, de miután 2010-ben ki lettek túrva az aranytojást tojó tyúk alól, ezért destruktív ellenzékiséggel, folyamatos ellentmondással próbálnak visszakerülni kormányra - sikertelenül, mert végtelenül gyerekesen csinálják dolgaikat.
Én azon csodálkozom, hogy elhiszik egyesek, mint a kérdező is a mostani "balos"ok ideológiai szólaimat, ezek a pénz imádatán kívül más ideológiát nem vallanak, olyan eszméket pártolnak, amikkel szerintük pénzt és szavazatot lehet hozni. Ennek szellemében 2002 és 2010 között kényesen kerülték a homoszexuálisok házasodási kérelmét, most meg kétségbeesésükben, azok szavazataira is hajtván engedélyeznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!