Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt a baloldalia...

Miért mondják azt a baloldaliak, hogy a Fidesz lop? Mikor ezt soha semmivel nem tudják alátámasztani.

Figyelt kérdés

Csomó helyen olvasom, hogy a megrögzött Orbán fóbiások folyamat nyomatják a rizsát, hogy a Fidesz így-úgy ellop mindent, meg hogy minden napra jut egy korrupció, holott ezeket soha senki nem tudja alátámasztani, csak úgy mondják mert miért ne?!

Lehet hogy lopnak, de ha nem tudják ezt alátámasztani akkor mire jó ez az egész "hiszti" a mutyiról meg stb-ről?

A baloldal ezért tart ott ahol, mert ők és a szimpatizánsai is leragadtak a mutogatásnál, meg a kocsmai szájhagyomány útján terjedő, soha alá nem támasztott állításoknál.

Nem értem minek égetik magukat ilyen hülyeségekkel, azért ez már tényleg Orbán fóbia a javából, biztos az RTL miatt lehetnek ilyen megrögzött mániákus Fidesz gyűlölők...

2015. nov. 28. 16:59
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
63%
Én nem követem nagyon a politikát, de az ilyen dohánybolt-féle trükközések még nekem is szemet szúrnak, remélem csak trollkodsz.
2015. nov. 28. 17:05
 2/42 anonim ***** válasza:
78%
Mi az, hogy nem tudják alátámasztani? Rengetegen alátámasztják nap mint nap.
2015. nov. 28. 17:06
 3/42 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy még hány Orbános kérdést raksz ki ma?
 4/42 anonim ***** válasza:
70%
Végül is tényleg nem lopnak, ha fideszes szemszögből nézzük a dolgokat, mert akkor az egész ország Orbán Viktoré és ő annak ad belőle, akinek akar...
 5/42 anonim ***** válasza:
52%
Mutogatnak másra, ők is csinálják. Bárki oda jut a mézesedényhez, mindenki belenyúl. szerintem
2015. nov. 28. 17:07
 6/42 anonim ***** válasza:
40%
Bele, csak nem mindegy, hogy milyen mélyre.
2015. nov. 28. 17:08
 7/42 anonim ***** válasza:
53%
Meg hogy közben mennyire nézik az embert hülyének.
2015. nov. 28. 17:08
 8/42 A kérdező kommentje:

"citromost nevű felhasználó válasza:

Ő és a pajtásai pofátlanabbul lopnak mint az előzőek."

ez a 10 perccel korábbi válaszod.

Most meg azt mondod:

"citromost nevű felhasználó válasza:

Én nem követem nagyon a politikát"

Hehe, kösz a választ, pont erről beszéltem :"D

Egyébként annyi kérdést írok ki ahány jólesik, viszont kb 25 perce ültem le a gép elé, úgy hogy most erre ráhibáztál.

2015. nov. 28. 17:11
 9/42 anonim ***** válasza:
76%

Nem csak a baloldaliak szerint lopnak.

Sokan kíváncsiak, hogy mi történne a Fideszesekkel, ha lecserélődne a főügyész meg a belügyminiszter.

2015. nov. 28. 17:15
 10/42 anonim ***** válasza:
71%

Hűha, most jól lebuktattad őt.

Nagyon kemény fa*zi vagy.

2015. nov. 28. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!