Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért mindig egy...

Az emberek miért mindig egy külső erőtől (jelen esetben egy párttól) várják helyzetük jobbrafordulását?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ebben az országban mindig mást hibáztatunk? Miért van az, hogy pl. csak azért szavaznak az emberek egy pártra, mert azt hiszik attól tőlük sokkal jobb lesz?

Miért nem képesek a magyarok többsége egyszer magába nézni, és azt mondani: igen én rontottam el.

Itt jöhet bármilyen párt, csodát egyik sem fog tenni, ha a morál ebben az országban ilyen borzalmas.

2010. márc. 21. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ma 18:23 vagyok

Nem zavar, hogy a Magyar jogrendszer olyan, hogy csak addig van a választó és a politikai jelölt jogviszonyban, amég a választások lezajlanak.

Utána már nem tartozik a politikus elszámolással.

Mégis mit kellene tennünk Ó fővezér?

2010. márc. 21. 18:32
 12/19 anonim ***** válasza:

A magyarok a szerencséjük Mohácsa és nem kovácsa!

De tudod az emberek többsége ugyan úgy dolgozik és él éveken át, és a kártyákat ők leosztva kapják.

Akik meg osztana eddig 20 éve hamiskártyások voltak és folyamatosan blöfföltek minden választás alkalmával.

A magyar társadalom pedig nem ismerte a játék szabályait, és rosszul is fordították neki sokszor!

13/19 A kérdező kommentje:

Amúgy érdekes gondolkodása van itt néhány embernek.

Ennek a kérdésnek nem az a mondanivalója, hogy ne cisnálj semmit, csak hibáztasd magad, hanem az, hogy végre tegyél is valamit.

Bár nem is tudom minek magyarázkodik itt ezeknek a csőcselékeknek.

14/19 anonim ***** válasza:
Tipikus példája ennek a jobbikos szavazó.Nem ő a sötét meg lusta érvényesülésre képtelen senkik,hanem pl.a zsidók a hibásak,azok az olyanok,akik elnyomják őt a médiájukkal.Erre pártot lehet alapítani ami bejön,mert a sok semmirevalót kielégítik.
2010. márc. 21. 18:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy én mégis jól élek? Soha nem siránkoztam, beláttam a hibáimat, becsületesen dolgozok, sokat tanultam, tanulok még most is.

Ellenben ált. azok szenvednek, akik erre képtelenek...

Te miről beszélsz barátom?

Itt a termelő szféra van anyagilag leamortizálódva!

Egyszerre van munkanélküliség és munkaerőhiány, ami azt jelenti hogy annyiért sok munkát nem vállalnak el a hozzáértők amennyit adni akarnak érte!

Felsőfokú műszaki vagyok és volt arcuk nettó 120e felajánlani. Ennyiét nem vagyok hajlandó dolgozni, ahogy sokan mások sem. Eddig is többet dolgoztam külföldön és ismét csak ez a lehetőség marad. Persze az orvosok és az eü dolgozók a legjobb példák, de már ácsot kőművest sem lehet találni, mert az a 20e + ami egy portáshoz képest jelentkezik, nem éri meg!

Persze vannak kivételek, hogy valakinek javul a helyzete, de társadalomban élünk és a mérce a társadalom többsége, amiben nagyon sz@rul állunk!

2010. márc. 21. 18:40
 16/19 anonim ***** válasza:

én sem élek szarul, sokan megirigyelnék. De tudod ha beledöglöm sem fogom tudni én magam elérni, hogy így be is legyek jelentve és ne csak piti összeg legyen havonta a bejelentett pénzem.

és a környezetemben sokan vannak akiknek sok szara van amit NEM TUD megoldani.

áruld el te k.bszott okos kérdezők gyöngye, hogyan oldanád meg azok problémáját akiket pl a cigányok vagy akár nem cigányok terrorizálnak éjjel és nappal? Mert ha ez az ember kezébe veszi a sorsát és egy sörétessel agyonlövi a támadóit akkor a drága hatalom őt hurcolja meg.

ezenkívül ha mi nem teszünk semmit, nem szavazunk, leszarjuk a pártokat, akkor még inkább azt tesznek amit akarnak.

a te esetedben szerepet játszik nagyon jó az, hogy neked jó, és a többi le van szarva. gratula! akár politikusnak is elmehetnél koma!

egy (jól élő) jobbikos

2010. márc. 21. 18:51
 17/19 anonim válasza:
Ha te tudsz tenni valamit, amitől minden jobb lesz, hát hajrá!!!!
2010. márc. 21. 18:54
 18/19 A kérdező kommentje:

Aki nem tud szöveget értelmezni az miért ír ide?

Nem szarom le a másikat. Azt írtam, hogy én ezért tettem is valamit, és nem csak siránkoztam, meg szidtam a másikat.

De ha te ezt képtelen vagy felfogni, akkor inkább menj Legózni a szintednek megfelelően.

2010. márc. 21. 18:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Hibás a magyar is, mert a bank odadobta neki az ingyenhitelt mint a csontot az meg kapott utána. Telhetetlen. De ez nem az ő hibája hisz ember, itt az államnak nem kellett volna engedni hogy a bankok ezt csinálják, de ez persze csak álom mivel az állam már rég nem mi vagyunk. Úgyhogy nem kaptál tőlem választ.
2010. márc. 21. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!