Milyen külső támadást feltételez Morvai Krisztina?
A márc.15-én tartott beszédében arra tett utalást, hogy Magyaroszágnak fel kell készülnie az esetleges külső támadásra.
A kérdésem valós, nem provokáció.
számomra már csak bolond nő lett, amikor budaházys polóban szólalt fel az EU parlamentben.
ekkora szégyent hozni az országra...
demagóg kijelentésén meg se lepődök már.
a jobbik ellenes támadásra
mint itt sok fórumozók is teszi csak hazudoznak össze vissza...
milyen külső támadás? néz körül mindenki szeret minket főleg a szerb szlovák román trió
lehet nem arra gondolt hogy tankokkal jönnek
(nem is hiszem hogy van tankjaik)
de támadnak minket ahogy tudnak és nem engednek
pl Erdélynek autonómiát
Hát láttad azt a térképet, ahol Magyarország fel van osztva a szlovákok románok stb. között? Nagyon szeretne a szomszédaink, amúgy jó hely, jó terület és védeni is kellene, mert csupán a víz miatt megérné lerohanni az egyik nagyobb hatalomnak.
Ha belegondolsz, mit tudna tenni M.o. ha hadat üzenne neki pl románia? Sajnos semmit. Honvédség nincs, tankok nincsenek, semmi sincs...
" a jobbik bomlasztja a magyar társadalmat.
eddig volt magyar ember.
most lett magyar és magyarabb ember."
nem te soha nem voltál vagy leszel Magyar ne is álmodj róla
16:51!!
1. Melyik században érzed magad?
2. Hogy a fenébe üzenne hadat Románia, vagy akár Szlovákia, mikor mindannyian NATO tagállamok vagyunk?
F**** kivan ettől a sok butaságtól......
:D
Erre én is gondoltam már.
De amúgy komolyan érdekel, hogy ha valaki rákérdezne, hogy miféle támadásra gondol, akkor mit mondana...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!