Milyen külső támadást feltételez Morvai Krisztina?
A márc.15-én tartott beszédében arra tett utalást, hogy Magyaroszágnak fel kell készülnie az esetleges külső támadásra.
A kérdésem valós, nem provokáció.
Minden épeszű ember TUDJA, nem hiszi.
Te vagy szimplán tájékozatlan.:D
Persze. Pont akkora esélye van annak, hogy minket megtámad Románia, Szlovákia (két EU-s ország) és Szerbia (leendő EU-s tag), mint hogy mi mi megtámadjuk őket tankkal.
16:51! És te láttál olyan embereket, akik a Nagy-Magyarország térképpel követelték azt, hogy foglaljuk vissza erőszakkal a régi területeket? És mekkora az esélyük, hogy ez itt megvalósul?
De ugyan úgy tankkal fogják. Na ne hidd hogy egyből elkezdik lövöldözni az atombombát.
Igen NATO tagállamok vagyunk...na és? Őket az nem zavarja hidd el.
NATO... Majd szerinted a NATO csak azt lesi éjt nappallá téve, hogy mi történik Magyarországgal? Ha meg netán egy kisebb összezörrenés lenne, egyből iderohannának? Ezt nevezem én álomvilágnak.
Amúgy ezt a kijelentést valahol videó formájában mutassad meg, mert önmagában sok mindent jelent. Mint azt írtam lehet gazdasági, de lehetett a Jobbikot ért támadásokról.
Például tegnap volt egy elég erős hackertámadás a JobbikTV ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!