Mi fog történni, ha nem áll meg a népvándorlás? Ti hogyan képzelitek el a végkimebetelt?
Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 21:10
1/34 anonim válasza:
Ezer ilyen kérdés van, de ha te is egy nyugatra migrált vendégmunkás vagy (a legtöbb ilyen kérdést feltevő az, mivel Magyarországon nincs egy darab se), akkor semmi jogod nincsen szidni a migránsokat, mert te is az vagy. Azért mennek oda amiért te. Jobb megélhetési lehetőségért. Hogyha ennek ellenére mégis elítéled és lenézed őket akkor az már tényleg rasszizmus..
2/34 anonim válasza:
Az európaiak behódolnak Lucifernek, aki az Antikrisztuson keresztül kicsinálja az EU töketlen libsi meg a keresztény vezetőit, a bevándorlókat meg elkezdi lövetni gatling gunnal.
3/34 A kérdező kommentje:
1. Magyarországon élek .Magyar is vagyok ... Anonim oldalon nem nagyon érdekel , ha bárki lerasszistázik . A való életben kíváncsi lennék ki merné kimondani előttem , hogy rasszista vagyok .
2015. nov. 29. 21:34
4/34 anonim válasza:
Én jól pofán is rúgnám, ha valaki lerasszistázna.
Na nem azért, mert ez számomra sértő, mert egyáltalán nem. Az igazán felháborító az lenne, hogy valaki ezt sértésnek szánja.
5/34 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem egy népet utálok , hanem azokat akik ide jönnek és azt hiszik nékik mindent szabad (migránsok) .
2015. nov. 29. 21:47
6/34 anonim válasza:
"Amúgy én nem egy népet utálok..."
Én sem csak egyet.
7/34 A kérdező kommentje:
Cigányokkal , és a többi néppel semmi bajom .
2015. nov. 29. 21:48
8/34 anonim válasza:
Akkor veled elég nagy bajok vannak.
9/34 A kérdező kommentje:
Mi bajom lenne ?
2015. nov. 29. 21:50
10/34 anonim válasza:
Polgárháborúként képzelem el a végkimenetelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!