Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon hol van az az...

Magyarországon hol van az az emlegetett híres "nyomor" és "mély szegénység"? Mert én sehol nem találkozok vele.

Figyelt kérdés

Pedig járok elég sok helyre az országban, de

csak a cigánytelepeken van nyomor, ott is mindenki tudja nagyon jól, hogy miért uralkodnak azok az életkörülmények amik vannak.

Most voltam az Budaörsi Auchan-ban, és kb 15 perc volt még találtam parkoló helyet, hol van ilyenkor az a sok szegénységen élő magyar ember?

No meg púposra megrakott bevásárlókocsikkal jöttek kifelé az emberek.

2015. nov. 29. 13:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Budaörsöt ne is hasonlítsuk már. A Pest melletti burzsujok földje. Várunk sok szeretettel erre Borsodban, és akkor mutatok mély szegénységet neked.
2015. nov. 29. 13:44
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Kamu vasárnap van és minden bolti eladó a templomban van a családjával ilyenkor a bolt meg zárva.
2015. nov. 29. 13:49
 3/20 anonim ***** válasza:
98%

Hát igen. :D

Ha Budaörsön nincs szegénység, akkor nyilván az egész országban sincs.

4/20 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, hallottál már a közmunkásokról? Nem csak roma lehet közmunkás, én se vagyok roma, mégis közmunkán vagyok... 50 ezret keresek havonta napi nyolc órás melóval!!
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

Most komolyan azt hiszed, hogy egy fideszest meg fogsz hatni?

2015. nov. 29. 13:51
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Igazad van, nyomor és mélyszegénység az országban sehol nincs, mióta a Nemzeti Együttműködés Rendszere, Orbán Viktor szeretett vezérünk kegyelméből, 2010-ben rendeletileg megszüntette.
2015. nov. 29. 14:03
 7/20 A kérdező kommentje:

#4 majd mindjárt könnyeket hullatok érted, hogy te szegény közmunkán robotolsz 50 ezerért...te választottad, te életed.

én sem keresek százezreket, és Fideszes sem vagyok, szóval pont leszarom azt, aki van olyan igényes, hogy a közmunka programban látja a jövőjét.

2015. nov. 29. 14:07
 8/20 anonim ***** válasza:
97%

"#4 majd mindjárt könnyeket hullatok érted, hogy te szegény közmunkán robotolsz 50 ezerért...te választottad, te életed.

én sem keresek százezreket, és Fideszes sem vagyok, szóval pont leszarom azt, aki van olyan igényes, hogy a közmunka programban látja a jövőjét."

Nem én választottam, tanfolyamra akartam menni, de azt nem adott a munkaügyi hivatal, jobb híján kerültem bele ebbe a közmunka nevezetű borzadályba, és tévedsz, nem ebben képzelem el a jövőmet, a szerződés hosszabítást már biztos nem fogom aláírni, akkor sem, ha pisztolyt tartanak a fejemhez.

2015. nov. 29. 14:15
 9/20 anonim ***** válasza:
97%
Ezzel a hozzászólásoddal bizonyítottad be, hogy fogalmad sincs az életről. Bután gondolkodsz kedves kérdező.
2015. nov. 29. 14:16
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes, itt vidéken nem szoktak annyira tele lenni a parkolók és nem szoktam látni tömött kocsikat. Ha véletlenül mégis megpillantok egyet, akkor valszeg nem magyarok, vagy ha mégis, akkor külföldön dolgoznak. Nagy ritkán előfordul egy vállalkozó is, de nem jellemző.
2015. nov. 29. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!