Magyarországon hol van az az emlegetett híres "nyomor" és "mély szegénység"? Mert én sehol nem találkozok vele.
Pedig járok elég sok helyre az országban, de
csak a cigánytelepeken van nyomor, ott is mindenki tudja nagyon jól, hogy miért uralkodnak azok az életkörülmények amik vannak.
Most voltam az Budaörsi Auchan-ban, és kb 15 perc volt még találtam parkoló helyet, hol van ilyenkor az a sok szegénységen élő magyar ember?
No meg púposra megrakott bevásárlókocsikkal jöttek kifelé az emberek.
Hát igen. :D
Ha Budaörsön nincs szegénység, akkor nyilván az egész országban sincs.
Most komolyan azt hiszed, hogy egy fideszest meg fogsz hatni?
#4 majd mindjárt könnyeket hullatok érted, hogy te szegény közmunkán robotolsz 50 ezerért...te választottad, te életed.
én sem keresek százezreket, és Fideszes sem vagyok, szóval pont leszarom azt, aki van olyan igényes, hogy a közmunka programban látja a jövőjét.
"#4 majd mindjárt könnyeket hullatok érted, hogy te szegény közmunkán robotolsz 50 ezerért...te választottad, te életed.
én sem keresek százezreket, és Fideszes sem vagyok, szóval pont leszarom azt, aki van olyan igényes, hogy a közmunka programban látja a jövőjét."
Nem én választottam, tanfolyamra akartam menni, de azt nem adott a munkaügyi hivatal, jobb híján kerültem bele ebbe a közmunka nevezetű borzadályba, és tévedsz, nem ebben képzelem el a jövőmet, a szerződés hosszabítást már biztos nem fogom aláírni, akkor sem, ha pisztolyt tartanak a fejemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!