Ha a Jobbik meg akarja szüntetni a mentelmi jogot, akkor Budaházyt miért akarták mégis a mentelmi jog mögé bújtatva kihozni a börtönből?
"Budaházy "megmentéséhez" a Jobbik is csatlakozott. A párt listáján ugyan nem kapott helyet a Magyarok Nyilai feltételezett vezetője, Novák Előd alelnök azonban - aki ugyanebben, a budapesti 17. számú egyéni választókörzetben indul - Budaházy támogatására szólított fel, és Morvai Krisztina, a párt EP-képviselője is csatlakozott a kampányhoz."
Most akkor miről beszélsz???
Egyébként Jobbik szimpatizáns vagyok, csak ezt valahogy nem tetszik. Budaházyval sincs semmi bajom! Sőt! Viszont a választások előtt ez csúnya malőr. Vagy ez csak nekem szúrja a szemem?
míg van mentelmi jog nem csak Ibolykáéknak jár
hanem mindenkinek
hülye kérdező
"Egyébként Jobbik szimpatizáns vagyok, csak ezt valahogy nem tetszik. Budaházyval sincs semmi bajom! Sőt! Viszont a választások előtt ez csúnya malőr. Vagy ez csak nekem szúrja a szemem?
"
én ezt nem nagyon akarom elhinni
bocs
ha nem csak ilyen uk muk fuk jobbikos lennél tudnád és nem mosnád össze a Jobbikot
Budaházyval
:)
uk muk fuk :D ez tetszik
Nem fogom bizonygatni a meggyőződésem. Egyszerűen felmerült bennem egy kérdőjel, mert nincs Jobbik szemellenzőm, hogy elvakultan minden mozdulatuk tetsszen. Egyszerűen szimpatizálok a párttal és azzal az erkölcsi renddel amit képviselnek. Ebbe nem fér nekem ez bele. Ha vezetni akarják az országot, ne Budaházy kiszabadítása legyen a legfontosabb, hanem helyrehozni ezt a sz.rt amiben élünk. Aztán aki ártatlan úgyis kiszabadul. És nem mosom össze a Jobbikkal, csak hallgatom és olvasom a híreket.
Csak neked szúrja :D
Amúgy ez egy olyan dolog, hogy aki ezt kitalálta, az jól megszopatta vele a pártot.
Ebből sehogy sem lehet jól kijönni.
Vagy indítják Gyurit, és akkor nesze a mentelmi jog eltörlésének (ami egy sarkalatos Jobbik célkitűzés).
Vagy nem indítják, és akkor a nemzeti oldal egyik része leszakad, Gyuri, Torockai, a HVIM, stb.. a párt ellen fordul, és elvesztik őket.
Gyakorlatilag ez volt az egyetlen értelmes, viszonylag kis veszteséggel járható út.
:D most látom hogy valószínű te nyomorultaztál le :)
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!