Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány beszédéről mi a...

Gyurcsány beszédéről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Amit március 19-én tartott ?
2010. márc. 21. 10:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Az hogy egy gerinctelen féreg, és mi a faszt keres még az élök sorába?
2010. márc. 21. 10:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Egy kicsit kulturáltabban már, ha lehetne !
2010. márc. 21. 10:17
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
egy patkány
2010. márc. 21. 10:29
 4/13 anonim ***** válasza:
49%

Az igazat mondta el,szerintem a választások után egyre több ember fog rádöbbenni hogy Gyurcsány egy kiemelkedő államférfi aki a legalkalmasabb arra hogy ezt az országot vezesse.

Sokam vissza fogják sírni,mert Ő törődött a szegény emberekkel is,Orbán meg csak a felső közepet fogja támogatni.

2010. márc. 21. 10:30
 5/13 anonim ***** válasza:
:)))))))))))))Basszus!Ugye ez csak vicc volt?
2010. márc. 21. 10:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Mint 4 éve folymatosan, most is csak az igazat mondta. Persze ezt nem bírják az emberek.
2010. márc. 21. 10:44
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Egyetértek a 10.30.-al.
2010. márc. 21. 10:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Választási stratégiaként egy nagyon jól időzített beszéd volt, szerintem a pártja szavazóinak +2-3%-ot fog ezzel hozni.

Tartalmilag lehetett volna jobb is, viszont érdekes volt, ahogy a más baloldali szavazókhoz szólt, hogy "az MSZP egyesíti a demokratikus baloldalt..." címen. Nem tudom, ez mennyire lesz sikeres, majd kiderül.

2010. márc. 21. 10:57
 9/13 titak ***** válasza:
Igaza volt. Ő lehetet volna az ország "megváltója", ha a fidesz nem acsarkodot volna állandóan mint a konctól elüzött hiéna.
2010. márc. 21. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Mondott igazságokat,de összességében azért az én fizetésem havi szinten 50 ezer forinttal csökkent,a benzin ára is az égbe szállt,de ugy gondolom minden kormánynál itt tartanánk,szoval a FIDESZnek is csak az igérgetés része jo.

Amugy nem volt rossz beszéd,ellentétben más politikusokkal,ő 1 órát szinte magától beszélt,nem olvasta.Inteligens ember,kisebb nagyobb hibákkal.Viszont amit az ott levő emberek csináltak,tapsoltak mint a b'rmok,meg mondták magukban a dolgokat,az szánalom.

Sok idiota

2010. márc. 21. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!