Gyurcsány beszédéről mi a véleményetek?
Az igazat mondta el,szerintem a választások után egyre több ember fog rádöbbenni hogy Gyurcsány egy kiemelkedő államférfi aki a legalkalmasabb arra hogy ezt az országot vezesse.
Sokam vissza fogják sírni,mert Ő törődött a szegény emberekkel is,Orbán meg csak a felső közepet fogja támogatni.
Választási stratégiaként egy nagyon jól időzített beszéd volt, szerintem a pártja szavazóinak +2-3%-ot fog ezzel hozni.
Tartalmilag lehetett volna jobb is, viszont érdekes volt, ahogy a más baloldali szavazókhoz szólt, hogy "az MSZP egyesíti a demokratikus baloldalt..." címen. Nem tudom, ez mennyire lesz sikeres, majd kiderül.
Mondott igazságokat,de összességében azért az én fizetésem havi szinten 50 ezer forinttal csökkent,a benzin ára is az égbe szállt,de ugy gondolom minden kormánynál itt tartanánk,szoval a FIDESZnek is csak az igérgetés része jo.
Amugy nem volt rossz beszéd,ellentétben más politikusokkal,ő 1 órát szinte magától beszélt,nem olvasta.Inteligens ember,kisebb nagyobb hibákkal.Viszont amit az ott levő emberek csináltak,tapsoltak mint a b'rmok,meg mondták magukban a dolgokat,az szánalom.
Sok idiota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!