Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szoktatok segíteni a hajléktal...

Szoktatok segíteni a hajléktalanoknak? Tehetnek róla hogy oda jutottak ahol vannak?

Figyelt kérdés
Szoktatok segíteni a hajléktalanoknak? Vagy esetleg rossz tapasztalataitok vannak? Ha én meglátok az utcán egy hajléktalant, kettõs érzésem támad. Szeretnék valahogyan segíteni neki, de nem vagyok biztos benne, hogy van értelme. Mi van ha csak elissza a pénzt amit adok? Bár néha belegondolok, hogy vajon hogyan jutottak odáig, hogy semmijük se legyen. Szerintetek tennünk kellene valamit, vagy megérdemlik a sorsukat? Mit kellene tennünk?
2015. nov. 23. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mintha eltüntek volna. Talán a szállón vannak.

A jövőnket nem sejthetjük mi van előttünk. ( vannak félelmeim, nehogy oda jussunk ).

Vagy 30 éve még irodába dolgozott, mert ismertem akkoriban is. ( nem emlékszem milyen beosztása volt )

Nem hajléktalan, de testileg, lelkileg, fizikálisan rettenet hogy mennyire lent van. ( 10 éve biztosan így néz ki )

Szoktam látni sajna szedi össze amit a méh / tesoba leadhat pár ft - ért. Aztán sokáig nem láttam. Nemrég egy padon ült.

Kaját, pénzt, nem adok nekik. Ruhagyűjtőbe dobom a fölös ruhákat. ( oké élelemre gomdoltál, de ruha is kell nekik )

2015. nov. 23. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam adni senkinek és valamilyen szinte mindenki tehet róla, ki jobban ki kevésbé, én szerintem.
2015. nov. 23. 23:38
 13/13 anonim válasza:
Ma reggel vettem egy kavet meg pizzat az egyiknek.es erre elkuldott melegebb eghajlatra ....neki nem kell kaja...na ezek csak pialni tudnak....
2015. dec. 18. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!