Ti is érzitek ezt a hatalmas fejlődést, ami Magyarországon van?
"Neked meg jobban kéne tájékozódni a világgazdasággal kapcsolatban és akkor tudnád, hogy a csökkenő benzinárhoz semmi köze sincs a kormánynak."
Vagy lehet hogy nem balliberális adókat kéne nézned, hanem rendes híradót mondjuk az m1-en és akkor tájékozottabb lennél, mint most.
A Fidesz sok baromságot is bevezetett, de nekem tetszik az az elv, hogy akinek pénz kell, az dolgozzon, senkinek nem adunk a semmittevésért pénzt, szerintem a szoci adakozás picit túlzásba volt víve..
És kövezzetek meg, én tényleg érzem, hogy jobban élek picivel, ez részben a más adórendszer miatt van, részben azért mert az adómból elég szép összeget igényelhetek vissza, mivel családos vagyok, céget tudtam alapítani, az államtól 5%-os kamatú hitelt kaptam a cég gyarapítására, ez az MSZP ideje alatt lehetetlen lett volna.. 9 embert foglalkoztatok alkalmi munkavállalónak lejelentve, ezt általában hétvégén tudok nekik munkát adni, az alap munkahelyük mellett nagyon jól jön nekik ez a kiegészítő pénzt (nettó 1200 ft-s órabérért), ha van munka (ami majdnem minden hétvégére jellemző) egy hétvége alatt ők is közel 20 ezer ft-t keresnek ezzel.. Úgy látom ezzel az ő megélhetésük is valamivel könnyebb lett.
"A Fidesz sok baromságot is bevezetett, de nekem tetszik az az elv, hogy akinek pénz kell, az dolgozzon, senkinek nem adunk a semmittevésért pénzt, szerintem a szoci adakozás picit túlzásba volt víve.."
Így igaz, aki nem dolgozik az haljon meg.
Semmi szükségünk nincs rá.
"Mondom, várom a linket ami igazat ad neked. Amúgy ma is néztem az M1 híradót."
Csak nézzed az M1 híradót. ott megmondják majd nekünk az igazat hogy csökkentették a benzinárat.
"Így igaz, aki nem dolgozik az haljon meg.
Semmi szükségünk nincs rá."
Ez azért így eléggé ki van sarkítva, szerintem inkább aki munkaképtelen, azt tartsuk el az adónkból (ők most is kapnak segélyeket), akinek viszont büdös a munka, az meg vállalja a következményét, felőlem éhen is halhat, ha csak azért nem dolgozik mert hogy neki a segély jár.. -.-
21
Így van aki nem dolgozik, az meghalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!