Mit szóltok ahoz, hogy Debrecenben a buszallomason fegyveres katonák setalgattak este?
Mi ez az egész? Minek kell fegyvertelen emberek közé fegyveres? Nato erofitogfatas? Vagy nato propaganda,nepszerusites? Ha egy térbe bevisznek fegyvert akkor aztán használni is fogják! A mi társadalmunk nincs hozzaszokva fegyveres emberek jelenletehez! A fegyveres ember látványa nem biztonságérzest kelt hanem félelmet,meg dühöt! Legszivesebben kivettem volna a kezukbol és szettortem volna! Miért nem inkább a terroristaKiképzését semmisítik meg?! Vagy amerikában harcolnak azok ellen akik fegyverekkel támogatják a terroristákat?!
Média meg a nato kéz a kézben totál manipulalja az emberek agyát!Felelemkeltes!
"A fegyveres ember látványa nem biztonságérzest kelt hanem félelmet,meg dühöt!"
Ez nem utal valami lelkileg erős jellemre... Nem ellened vannak ott, hanem hogy téged megvédjenek. Inkább legyenek ott és ne történjen baj, mint hogy nincsenek ott és baj történik, nem? Sőt idáig az volt a baj, hogy senki nem vigyáz a rendre...
"Legszivesebben kivettem volna a kezukbol és szettortem volna!"
Jó, de előtte kérlek szólj, mert azt megnézem és felraklak Youtubera. :)
"Miért nem inkább a terroristaKiképzését semmisítik meg?!"
Azt is csinálják, csak az IÁ által irányított terület kicsit nagy, és ha az egészet porig bombáznák, elég sok civil is meghalna..
Ne viccelj már h téged az megnyugtat, hogy fegyvert látsz! Az csak bajt hozhat! Veszélyes!
Hagyjuk már a hülyeséget! Minket minden oldalról monitorok, kémkednek,műholdaznak,a terroristakat meg nem tudják kifigyelni? Majd pont a 2 fegyveres katona lövi le őket mikor azok rejtve hozzák a cuccot és már fel is robbantottak dolgokat!
Ti beveszitek ezt a védelmi maszlagot?!
Kell nekem egy karabely,én is azzal akarok setalgatni a buszvaroban,erofitogtatni!
Hű a tek most figyel!:-O
Ezt a marhasagot! Unom ezeket a hülyeségeket! Haboruzni akarnak,menjenek a Holdra!
"A mi társadalmunk nincs hozzaszokva fegyveres emberek jelenletehez!"
Most mondjam azt, hogy pár évvel ezelőttig a katonákat vegzáló felfegyverzett VÁP-osok hozzátartoztak a nagyobb pályaudvarok látványához?
Eddig mindenki azért hisztizett mint egy utolsó hátsó feltáj, mert nem őrzik eléggé a közbiztonságot. Most hogy kint vannak fegyveres katonák, mindenki azért hisztizik hogy "hhhúúúú, de félelmetesek" meg "jajj, fegyver van náluk". Komolyan, mint ha a kézifegyver valami ördögtől való, túlvilági, sötét mágiával borított dolog lenne.
Képzeld, ha tisztában vagyok vele, hogy ha egy normális embernél van fegyver a közelemben, akkor nagyobb biztonságban érzem magamat. Mert bármilyen valószínűtlen is, bármilyen kicsi rá az esély, tudom hogy ha gond van, akkor a körülöttem lévő néhány embernek van mihez nyúlnia.
"Minek kell fegyvertelen emberek közé fegyveres?"
Honnan tudod hogy mindenki fegyvertelen körülötted? Tán ruházat átvizsgálást tartottál?
"Nato erofitogfatas?"
Meg az eszed tokja.
"Vagy nato propaganda,nepszerusites?"
Elég rosszul csinálják. Ütött kopott fegyverrel és felszereléssel, sokszor nem is egyező ruhában.
"Ha egy térbe bevisznek fegyvert akkor aztán használni is fogják!"
Nem biztos, de van rá minimális esély. Ezt senki nem fogja neked előre megjósolni.
"A mi társadalmunk nincs hozzaszokva fegyveres emberek jelenletehez!"
A rendőr oldalán lógó tokban szerinted mi van? Banán ha esetleg megéhezik? Pedig rendőrt napi szinten lehet látni.
"A fegyveres ember látványa nem biztonságérzest kelt hanem félelmet,meg dühöt!"
Attól függ. Ha a fegyveres embernek az a szakmája, az a hivatása hogy a magyar állampolgárokat megvédje, akkor biztonságot. Ha maszkban rohangál, össze-vissza lóbálja a fegyverét és közben ordibál, akkor félelmet. Itt jegyezném meg hogy szerintem jobban járnál ha felkeresnéd egy szakember segítségét, mert ilyen gyenge idegrendszerrel elég nagy gondban lehetsz a későbbiekben.
"Legszivesebben kivettem volna a kezukbol és szettortem volna!"
Teherautóval is átmehetsz rajta. Akkor is működőképes marad.
"Miért nem inkább a terroristaKiképzését semmisítik meg?!"
Azzal próbálkoznak, több-kevesebb sikerrel.
Igazából most nem tudom hogy te csak trollkodsz vagy tényleg komolyan gondolod. Csak a miheztartás végett: Az országban jelenleg 250.000 fegyver van magánkézben, ebből 57.000 fegyver önvédelmi engedéllyel rendelkezik, tehát a tulajdonosa bármikor bevághatja a hónaljtokba és sétálgathat vele bárhol az ország területén belül. A rendőrség létszáma 48.000, a honvédségé pedig kb. 25.000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!