Tegnap este történelmi pillanatokat éltünk át?
Tegnap este-mint gondolom sokan jómagam is néztem a televízióban az élő ceremóniát(bevonulás...ünnepélyes aláírások...kézfogás-mosoly-stb...beszédek...újságírói kérdésekre adott válaszok...kivonulás)és KÖZBEN sok mindenre gondoltam...
Először is arra hogy bár a kenyerem javát már megettem de nem láttam még ilyen"műsort"a magyar televízióban. Minek kellett bemutatni egy különben rendszeres államfői találkozót ami az államfők között amúgyis gyakori? Aztán eszembe jutott Hitler és Horthy találkozója még 38-ban amiről még akkor nem is tudta a nép hogy micsoda jelentősége van(negatív értelemben...). Aztán Vlagyimir Vlagyimirovics nyilatkozata és válaszai a kérdésekre...!
Apám...
Ez az ember egy vérbeli KGB-s ma is! Lehet itt más néven nevezni a gyereket meg bármi de ez az ember(Putyin)egy minden hájjal megkent dörzsölt pasas! Nagyon érti a csíziót és tudja hogy melyik felén vajas a kenyér! Hogy megválaszolt minden kérdésre úgy hogy válaszolt is meg nem is! És hogy kavarta a válaszokban a lényeget...dörzsölt pasas.
Orbán?
Ő egy senki.
Ő olyan volt tegnap mint Magyarország.
Egy olcsó k* aki élni akar és a két gazdag str*i közül a keletihez dörgölőzik. Az meg majd jól"megke*éli, kihasználja"aztán vagy kidobja vagy nem.
MINDENESETRE AZT SENKI NE GONDOLJA HOGY MAGYARORSZÁG JÓL JÁRT.
De egy olcsó k*nak nincs választása sok...-le kell feküdni.
Az azért tetszett hogy napközben Putyin végigjárta a"temetőket"jelezvén hogy a Szovjetunió eszméje él és virul.
Orbán aki nem kommunista még ezt is lenyelte és versenyt hajnlongott az ismeretlen katona sírja előtt.
Orbán ha kell megcsókolja a Lenin posztert is.
Az is jó volt hogy Orbán beszélt a tűzszünetről miközben már meg is sértették...
Putyin ezt is megválaszolta! Okosabb mint Orbán. Olyan a különbség köztük mint a két diplomás mérnök és a közmunkára sem jó masszív alkoholista között.
Hogy ő már Minszkben tudta hogy lesz tűzharc hiszen a bekerített ukránokat kiakarják szabadítani. Tehát még rájuk is kente a tüzszünet megsértését.
Okos ember!
Dörzsölt vagány.
Az oroszoknak nem kell félniük ha a többi vezér is ilyen. Persze ez nem újdonság. Az oroszok"termelik"a géniuszokat.
Lenin...Trockij...Sztálin...stb.
Mi meg?
Nekünk van egy k*nk aki lefekszik az orosz medvével.
Egyszóval tegnap este történelmi"műsort"láttunk aztán hogy mit hoz a jövő...?
Az USA már szállítja a fegyvereket az ukránoknak.
Ja és a"legfontosabb"!
Vlagyimir Vlagyimirovics meghívta Orbánt a Győzelem napi ünnepségre május 9.-én.
Aki nem tudná...
Olyankor a Vörös Téren FELTÁMAD a Szovjetunió.
Veteránok...zászlóerdők...stb.
És az antikommunista Orbán ott fog integetni mint kommunista!
Yeahhh!
Ez a legutóbbi 2014-es Győzelmi napi parádé.
https://www.youtube.com/watch?v=J0R2mpnHQRY
Fent van az összes korábbi is de akit érdekel keresse meg maga(15 mp).
Az elején is az az erődemonstráció...!
Egy olyan semmi kis országnak mint Magyarország dörgölőznie kell csak kérdés hogy ide(oroszok)vagy oda(USA).
A győzelmi parádé az győzelmi parádé nem a szovjetúnió feléledése. és jogos mert megnyerték a háborút.
De mi elvesztettük!!! mit üneplünk???
hogy mi mit ünneplünk 1919 óta?? Vörösmarty válaszol:
S a sírt, hol nemzet sűlyed el,
Népek veszik körűl,
S az ember millióinak
Szemében gyászköny űl.
Hát a jövő azt hozza, hogy ezek után megint várhatjuk az irtózatos koppot, ahogy jó magyar szokás szerint vezetőink megint két hátsót próbálnak nyalni, és megint két szék között a pad, na nem, a föld alá esünk...
Emberek, váltsunk útlevelet, amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!