Orbán Viktor hogyan akar elszámoltatni?
Szerintem a következő fog történni:
1, Ráállítottak egy csapatot, hogy derítsen ki minél több MSZP-s és SZDSZ-es politikusról csúnya dolgokat. Ez a csapat már nagyon rég dolgozik, amit találtak, most a választás kapcsán már nyilvánosságra hozták.
2, Tesznek néhány feljelentést kétes politikai (értsd: nem gazdasági) ügyekben is, aztán rábízzák az ügyészségre a dolgot
3, Esetleg választanak egy baráti legfőbb ügyészt és alkotmánybíróságot maguknak
4, Az összes eddigi MSZP/SZDSZ ügyet úgy tálalják, mintha nélkülük nem buktak volna le, valamilyen látványos formában, pl csinálnak egy Börtön Vizsla kiadványt.
Kedves Kérdező! Köszönöm Neked, hogy ezt a kérdést föltetted! Ezzel az egyszerű kis kérdéssel több dologra is rávilágítottál...szerintem még felsorolnom sem kell. (De ha valamelyik kötözködős mégis kérné majd leírom, de előbb válaszoljon a feltett kérdésre.)
Ennyit ér a Fidesz/Fideszesek még megvédeni sem tudják magukat! Szánalom!:-)
Szebb Jövőt!
Orbán Viktor és a (Likud)Fidesz ugyanaz a kategória, mint az Mszp és Libajnai.Sajnos erre kell még 4 év, hogy sokan rájöjjenek.Ellopják a Jobbik ötleteit, felhasználják ellene a kampány során.Ebből is látszik, hogy milyenek a módszereik...ígérgetés és lenyúlás.
Szebb jövőt!
Elszámoltatás Fidesz módra.
A borzalom az hogy ez nem vicc.
http://www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs&feature=player_em..
Nem igaz, hogy nem írt ide a Fidesz, igenis írt!
Törvényes úton, nem úgy ahogy az a jobbikosoknak tetszene, mint pl. ketrecbe zárás és leköpés, vagy akasztás vagy mit tudom én mire gondoltok még.
A Szebb Jövőt köszönésetek meg olyan, mint a Heil Hitler. Annyira buták vagytok, hogy az is a PÁRT mondja meg, hogyan köszönhettek. :)
Hajrá Fidesz!
Na ez a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!