Szerinted is nevetséges, hogy ma ilyen árak, és kiadások mellet meglehet élni 47000ftból? Az euró az már más lenne persze.
Figyelt kérdés
Amúgy a magyar fizetés nevetséges, külföldön ebből max napokig lehetne bírni.2015. nov. 18. 15:22
11/38 anonim válasza:
Nincs kereskedelmi végzetsége, mint neked kedves előző válasz író. Vagyon őri szakmája van. 2001-ben végezte el. De 2013 ki találták, hogy akik 2010 előtt végezték el a vagyon őrit, azoknak újabb tanfolyamon és újabb vizsgán kellene részt vennie. Ami legalább 35-40 ezer Ft-ba kerülne. Annyija meg nincsen neki. A munkaügyi központ, meg egy nagy kalap sz@rt se ér. Ugyanis a munkaügyi központ csak a közmunkát nyomatja. Hogy miért nem megy el, és képezi át magát? Gondolkodj már! Minden fajta átképzés, pénzbe kerül! És pont pénze nincs!
12/38 anonim válasza:
Gondolom az öcsikédnek nincs középsulija. Így marad a Tesó árufeltöltő, Ósen árufeltöltő, gyári szalagmunka, vasutas, vagy elvégez valami OKJ-s tanfolyamot, és azt csinálja.
13/38 anonim válasza:
Én nem bántásból írtam. De! Nem a mindenkori kormányt kell szidni, ha kevés a pénzed. Senki se tiltotta meg, hogy jól tanulj, továbbképezd magad, stb. Ha valakinek a közmunkát kell végeznie, az nem a kormány hibája, hanem leginkább a saját magáé. Ezzel kár vitatkozni.
14/38 anonim válasza:
Csak szakmunkása van. Az eredeti szakmája számítógép-kezelő! Most nevethetsz. De ez is egy szakma! Rendes szakmunkás bizonyítványa van. És a Vagyonőrije is rendes szakmunkás bizonyítvány. Vagyis két szakmája is van. Az hogy van-e érettségije vagy diplomája, az nincs és már nem is lesz! De minek is! Hiszen van két szakmája is. De ha már itt tartunk. Az egyik általános iskolai osztály társam járt úgy, hogy van neki is számítógép-kezelő szakmunkás képzettsége plusz értségije. Majd a munkaügyi központ elküldte szoftver-üzemeltetőire. Azt is le rakta. És utána mi lett? Mit gondolsz? Hát persze hogy munkanélküli lett, mert munkát azt nem adtak, a munkaügyi központban a volt osztálytársamnak. Na akkor minek is tanuljon az öcsém. Vagy akár csak én? Gondolkodj már egy kicsit. Az a baj a kormánnyal, hogy kormánya az még van, de agya az már sajnos nincs, amivel gondolkozna is. Épp ezért tartunk itt, ahol most.
15/38 anonim válasza:
"vasutas"
Ezt nagyon gyorsan vedd le a listádról, ma szinten minden mávos munkakörhöz érettségi plusz szakma kell, épp a múltkor olvastam pályamunkás álláshirdetést, hogy építőipari szakközepes végzettségel jelentkezőket várnak.
16/38 anonim válasza:
Kedves 16-os hol olvastál az én írásomban "vasutas" szót. Mert én sehol nem írtam vasutasról. De egyébként meg közmunkásként bárhová küldhetnek. Mivel a közmunkások leg többségét úgynevezett segédmunkásként, vagy betanított munkásként alkalmazzák.
17/38 anonim válasza:
A "minek tanulni" hozzáállás miatt tartunk itt ahol tartunk, nem a kormány miatt. Az a szg kezelői is csak valami gyorstalpaló lehet, nem a hároméves nappali szakmunkásképző. Minek tanulni, majd az állam adjon rengeteg segélyt, meg lakást, meg autót, meg mindent. Igaz?
18/38 anonim válasza:
Furcsa, a környezetemben mindenki talált munkát és az is furcsa, hogy mindenki így vagy úgy, de elég jól megél..
19/38 anonim válasza:
Jocomano 13-asra reagáltam, aki a vasutasságot is megemlítette mint olyan munkát, ahová érettségi nélkül is felveszik, erre írtam, hogy ez nagyon nem igaz már.
20/38 anonim válasza:
Magyarországon, ha valaki szarul él meg, az a kormány hibája, aki jól él az meg k.pja be mert hogy biztos tisztességtelenül jutott odáig.. -.- A munkás szidja a vezetőséget.. Nekem is van egy cégem, és többször megkapom ismerősöktől, hogy fúú neked könnyű megélni neked céged van.. -.- Amikor meg mondom, hogy figyelj kint voltam angliában spóroltam fél millió ft-t, annyi kell egy cég alapításhoz, amit után a cégen belül fel is használhatsz, szóval még csak el sem veszik, csináld meg te is, a lehetőség ott van előtted is! És amikor mesélem neki, hogy miután ledolgozom velük a 8 órát utána még otthon céges ügyeket intézek és mire végzek vele este 8 van majdnem, aztán másnap kelek megint 5kor.. akkor már egyből nem fekszik nekik, de utána egy hónap múlva amikor bevásárolok és veszek egy csomó húst meg mindenféle édességet meg ilyemiket, kajak beszól a pénztáros.. -.- Vágod lenéz azért, mert nekem van pénzem.. Emberek nem a semmiből lesz pénz, azért tenni is kell.. Legyél leleményes és valósítsd meg a saját jövődet, meg lehet Mo-n is, senki nem akadályoz meg benne, csak te magad.. Vagy lehet sírni életed végéig hogy szar ez az ország..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!