Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért Orbán Viktor miniszterel...

Miért Orbán Viktor miniszterelnöksége alatt jutott ki a válogatott az EB-re?

Figyelt kérdés

A liberálisok azt állították értelmetlen ennyi pénzt áldozni a focira, mert évtizedek óta nem jutottunk ki, és erre tessék.

44 év után ismét EB-n vagyunk.

Miért nem Gyurcsány alatt jutottunk ki?

2015. nov. 16. 12:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2015. nov. 16. 12:49
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

Én még érdekesebb dolgot vettem észre! Éppen egy német rádiót hallgattam (Németo.-ban vagyok), és a meccs után a rádióban épp a Right said Fred: stand up for the champions száma ment.

Ennek pont annyi köze van hozzá, mint Viktornak.

Ja, még valami: wienersnitzelt vacsoráztam. Ebben is látsz összefüggést?

2015. nov. 16. 13:03
 13/24 Koplárovics Béci ***** válasza:
89%

Most nem azért, de a válogatott tagjainak nagy része messze nem Orbán alatt nevelkedett ki az akadémiákból. Király és Gera még '98 előtt voltak 18 év körül, akkor kezdték pályafutásukat, a legtöbben éppen az "emútnyócév" alatt kerültek ki az akadémiákról. 3-4 olyan játékos van, akik az utóbbi néhány évben kerültek a felnőtt csapatokba (pl Kleinheisler, Nagy Ádám, Kiskokó). Szóval a játékosok nagy része éppen Gyurcsány sportminisztersége és miniszterelnöksége alatt kupálódott ki. Most akkor hogy is van ez? :)

Szerintem az egészben a legtöbbet Dárdai személye számított, valahogy ő képes volt elhitetni a játékosokkal, hogy van keresnivalójuk a pályán akkor is, ha igen nagy is az ellenszél. Storck(x) pedig többé-kevésbé képes ugyanezt a magabiztosságot megadni nekik. Többé-kevésébé... :/

2015. nov. 16. 13:05
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Már előttem is írták: most először 24 csapatos lesz az eb (régen 16 csapat jutott csak). Így is kínkeserves volt kijutás a nem igazán focinemzet Norvégia ellenében. Szépíthetjük a dolgot, de ez nem valami nagy teljesítmény, és semmi köze hozzá Orbánnak, meg a FIDESZnek.
2015. nov. 16. 13:35
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

Orbánnak pont annyi köze van a kijutáshoz, mint a kérdezőnek, annyi különbséggel, hogy ő talán még ért is a focihoz. :D

Igen, 44 év után ismét EB-n vagyunk, de attól még az NB1ben nem lesz teltházas meccs a Fradi-Újpest derbin kívül, szóval ennyit a nagy fejlesztésekről.:D

2015. nov. 16. 13:40
 16/24 anonim ***** válasza:
38%

Ritka nagy ... azok, akik megpróbálják kisebbíteni az eredményt. Mert hogy Jövöre 8 csapattal több lesz kinnt az eb-n, meg amugy a norvégok amugy sem futtball-nemzet( én olvastam a meccs után norvég lapokat, az összes címlapon hozta, ráadásul 5-6 cikkben a számukra óriási blamát)

Nyilván nem Orbán lőtte be a válogatottat az EBre. Viszont ha valaki azt képzeleli, hogy Teszem fel Néémetországban nem öl bele az állam brutális pénzeket a fociba (illetve nem ölt bele eddig) akkor az ritkahülye. Az a helyzet, hogy ezen a térren (a foci támagatása terén) rohadtul le voltunk maradva az EUtól (és vagyunk most is) Szerintetek az egyéb országokban hogy a bánatba készülnek a stadionok? Mi? Kinőnek a földből?

Mindenesetre a focira mindenképp igaz, hogy kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci.

2015. nov. 16. 13:52
 17/24 Gina Lollobrigida ***** válasza:

Egyébként Szeles Mónika pedig Németh Miklós korában lett világelső! Egyedül! Köszönjük MSZMP!

Hülyék...

2015. nov. 16. 18:49
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Németország is sok pénzt öl a fociba? Nézz már meg egy bundesliga meccset meg egy NB1es meccset! Színvonal, nézőszám, soroljam még, hogy miben van különbség? Tudom Orbán is azzal a dumával jön, hogy de a románok már rég meglépték ezt meg a szlovákok is most csinálják meg stb. de itt rohadtul nincs rá igény. Minek korszerűsíteni egy stadiont meg befogadóképességet növelni, ha szökőévente egyszer telik meg? Sokkal hasznosabb dolgokra lehetne költeni azt a pénzt és arról már ne is beszéljünk, hogy hol vagyunk gazdaságilag a többiektől.

Egyébként nem kicsinyítem a válogatott eredményét. Nagyon jól játszottunk és megérdemelten jutottunk ki, Norvégia pedig korántsem egy olyan csapat, akit le kellett volna írnunk.

2015. nov. 16. 22:03
 19/24 anonim ***** válasza:
39%

"Németország is sok pénzt öl a fociba? Nézz már meg egy bundesliga meccset meg egy NB1es meccset! Színvonal, nézőszám, soroljam még, hogy miben van különbség?"

Valahogy eljutottak odáig nem ? Éppen az a lényeg, hogy ha szar a szinvonal, akkor nem nézi senki. Azon megy a munka, hogy javítsanak a szinvonalon. Ahhoz meg opénz kell. Ezt nem olyan nehéz belátni. Te csak azért tamáskodsz, mert utálod Orbánt. De fogadd már el végre, hogy mindenhol ezt csinálják (vagy már megcsinálták) és eredményes. Ennyi. Rohadtul rá vagytok gyógyulva erre az Orbánutálatra. Szar lehetnek igy élni, komolyan.

2015. nov. 16. 23:20
 20/24 anonim ***** válasza:

Egészségügy a béka segge alatt, de Felcsúton van egy stadion ami kétszer annyi férőhelyes mint a lakosság vagy még több. De ez nem igaz ám, ezt csak az látja így aki utálja Orbánt. :D

Németországot meg a lehető legnagyobb hülyeség volt felhoznod, mert köszönőviszonyban nem vagyunk velük...

2015. nov. 17. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!