Fideszesek nem ciki ilyen ember a Fideszbe mint Bayer?
szerintem annyira lehúzza a pártot hogy nem igaz
a fidesz helyébe rég kipenderíteném
de úgy látszik nincs érdekükbe...
csak a miheztartás végett mikor a jobbik megtudta Király András igazi múltját (ugye előtte honnan is tudhatták volna nem volt ráírva) egy nap alatt kikerült a pártból mert nem illet bele a Jobbik értékrendjébe
Bayer bele illik a fidesz értékrendjébe?
"Akinek a szavazói zöme a Kurucból szerzi az információkat a világ történéseiről, az ne mást bírálgasson!"
1 a kuruc még mindig hitelesebb min Bayer tolla
2 a jobbiknak a barikád az újságja
A Jobbiknak a Barikád a hivatalos oldala, de ettől még a Kuruc a nemhivatalos.
(Ahol minden pártot szidnak, a Jobbik kivételével.)
Bayer sem mondható hivatalos újságírónak a Fideszben.
No akkor nesztek! Itt az MSZP nem hivatalos lapja! :P
Két megjegyzésem lenne az előzőekhez:
1. Bayer annyira nem hivatalos embere a FIDESZ-nek, hogy nagygyűlésen már mondott közvetlenül Orbán előtt felvezető beszédet, meg emlékszem arra is, hogy a születésnapi torta felvágásánál ő állt közvetlen Orbán mellett. Meg még ezer más jele van annak, hogy ő nem magánember, nem független újságíró, hanem igenis egy hivatalos szócső.
2. Igazuk van a jobbikosoknak, hogy személyükben is sértve érzik magukat Bayer ocsmány beszólásaitól. Ezzel nincs gond. Azzal azért van egy pici, hogy amikor azt mondta egy tv-műsorban az MSZP-sekre pár éve, hogy undorító mocsadék állatok, akiknek a lámpavason kellene lógni, és közben az asztalon díszletként hevertek az MSZP a temetőben széttépett koszorúi, akkor olyan nagyon senki nem hördült fel. Én nem vagyok persze MSZP-s, csak ez a hangnem bárkivel, minden emberrel szemben elfogadhatatlan, ha jobbikos, ha mszp-és. Ennyiben kicsit érthetetlen, hogy ezt sokan csak most vették észre. Bayer 10 éve csinálja ezt, csak most változott a célcsoportja a politikai széljárásnak megfelelően.
http://www.youtube.com/watch?v=yxyD5dENXoU
Jobbikosok,ti is ilyenek vagytok csak ő kimeri mondani:) Itt a példa rá...
Nem értem miért lepődnek meg a jobbikosok azon, ha Bayer visszaszól, hiszen a jobbikosok kezdték el zsidózni őt, a Fideszt meg zsideszezni.
Viselni kell a kritikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!