Na és ettől a "szebb jövöt" köszönéstől már hányingerem van!
Mint a fasisztáknál a Heil hitler!:(
2010. márc. 21. 12:53
32/44 anonim válasza:
Én meg attól leszek dühös ha a jobbikot
a nácokhoz hasonlitják
2010. márc. 21. 12:55
33/44 anonim válasza:
*nácikhoz
2010. márc. 21. 12:56
34/44 anonim válasza:
"Undor, és egyre erősödő hányinger."
És hogy milyen ostobaság uralkodik ezen az országon.
2010. márc. 21. 13:42
35/44 anonim válasza:
"És hogy milyen ostobaság uralkodik ezen az országon"
Igen, nagyrészt ez váltja ki az undort.
2010. márc. 21. 14:17
36/44 anonim válasza:
Izgatott vagyok. És ha békák potyognak az égből, akkor is elmegyek szavazni. A Jobbikra.
2010. márc. 21. 15:11
37/44 anonim válasza:
remélem, hogy a fidesz megnyeri. de a 2/3-os többség úgysem lesz meg. :(
14/l
2010. márc. 21. 15:46
38/44 anonim válasza:
Tényleg már uncsi ez a "szebb jövőt" kifejezés. ugyanez megy honfoglalón, iwiw-en, myvip-en és még sorolhatnám. egy határozott X-et fogok behúzni a fideszhez.
amúgy én a jobbikot nem hasonlítom a nácikhoz, mert tudom, hogy igaz magyarok, de nem eléggé. túl sok a jobbikban a suttyó. ahány embert megkérdeztem, mind ezt mondta, hogy azért nem szavaz a jobbikra, és mi sem. azt hiszi Vona, hogy ha egyből megszűntetné a TV2-őt, és az RTL klubot, akkor itt béke lenne? több milliók fognak fellázadni, mint amikor a sláger rádiót, és a danubiust szűntették meg. van aki egész nap ezt a csatornát nézi. rosszul gondolkodik ez a Vona.
2010. márc. 21. 16:05
39/44 anonim válasza:
Attól félek, hogy majd eloszlik a választást megelőző lila köd és jön a keserű csalódás és kiábrándultság. Akárki kerül kormányra nem fog tudni az üres államkasszából csodákat tenni.
2010. márc. 22. 12:41
40/44 anonim válasza:
Válság "van"! Igen válság van? "NINCS" pénz?Válság van csak mert drágalátos politikusaink havi 600-700 helyett "CSAK" 400at tudnak zsebbe dugni..ez már "VÁLSÁG"Kérdezem én ha annyira válság "VAN","NINCS"pénz..akkor hogy hogy annyi kocsi járkál az utakon mint 1 éve?Ilyen olcsó a benzin?Hogy tudja a dohányos ember naponta megvenni az a k*rva doboz cigit?(legalább még azt megtudják...)MAJD AKKOR BESZÉLJÜNK VÁLSÁGRÓL,ÉS MEGSZORÍTÁSOKRÓL,HA AZ EMBEREK 10EDE JÁR KOCSIVAL,ÉS ÉHSÉG LESZ!!Mert addig ez a válság csak egy DUMA!Hogy nekünk kevesebb legyen...Amúgy meg gyűlöletet érzek,az ÖSSZES párt iránt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!