Mit érzel, ahogy közeledik a választás?
Azt érzem, hogy mindenki ezzel cseszeget a hétközbapokban, és nagyon elegem van belőle.
Megmondom őszintén, nem akarok X-elgetni. Semmi értelmét nem látom elmenni szavazni egy olyan rendszerben, amit tulajdonképpen el kellene zavarnunk, mert nem tesz jót nekünk.
"A válasz megírásának időpontja: ma 20:14
Ne félj, ha nem álsz az útban nem leszel felhúzva a lámpavasra."
Nem attól félek, hogy nekem, személy szerint bajom lesz. Hanem hogy az emberek megint nem lesznek képesek elfogadni a fennálló helyzetet és ésszel gondolkodva cselekedni, hanem elkezdenek törni-zúzni és még mélyebbre süllyesztik ezt az országot.
Tudom, ez sokaknak felfoghatatlan, de én nem mindig csak az önös érdekeimet tartom szem előtt, hanem az ország és a nemzet jövőjét is.
L
Reménykedem és kissé rám jön olykor a félsz, hogy újabb 4 lenyúlós, változatlanul rossz év vár az országra.
Nem várok csodákat a választási eredményeket illetően, kíváncsian várom majd a fejleményeket.
örömöt hogy a Jobbikra szavazhatok
már nagyon várom
szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!