Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a mai Magyarország...

Szerintetek a mai Magyarország nem túl modern? Nincs itt az ideje visszavenni ebből és kialakítani egy konzervatív, nacionalista kultúrát?

Figyelt kérdés

A TV-ben mindenféle amerikai sorozat és film megy, éjjel is van TV adás egy csomó csatornán. A fiatalok mindenféle külföldi ételeket esznek és ottani divatokat követnek, egyre több ember természetesnek veszi a homoszexuálisokat. A boltokban mindenféle külföldi import van, magyar, állami gyár által termelt termék alig.

Ha engem kérdeztek, szerintem az ideális korszak a Kádár-rendszer volt, abban egyensúlyban volt egymással a nacionalizmus és a modernitás. Sajnos a mai amerikai-stílusú életmóddal a magyarság nem egyeztethető össze, csak az orosszal.

2015. nov. 12. 23:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, a kérdező épp dől a röhögéstől a monitor előtt :)))
2015. nov. 13. 08:44
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem. Teljesen komolyan gondolja.

Ez a Wartburg-szerelő lesz.

2015. nov. 13. 08:54
 24/33 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, kezeltesd magad, mert olyan naívan írod a baromságaidat, hogy mindenkit megijesztesz.

A Kádár-korszak közepétől is mentek amerikai sorozatok és filmek ( sorozatok: Muppet Show, Most és mindörökké, filmek közül rengeteg musical ment a "Zenélő filmkockák" blokkban)

A homoszexualitás természetes mindig is volt, van és lesz is, ha nem lenne az, akkor már rég kihalt volna. Szerencsére nem te fogod eldönteni hogy mi természetes és mi nem.

Azért van külföldi import, mert olcsóbb. Ha vásárló vagyok akkor nem a hazafiasságom hanem a pénztárcám lesz a meghatározó. Hiába szeretnék magyar terméket venni, ha drága és silány is a mínősége.

A Kádár-rendszer egy nagy hazugság volt. A rendszer elhitette sokakkal, hogy bujtatott munkanélküliként is meglehet élni. Az óriási hitelekből volt a látszatjólét, ami miatt sokan visszasírják a rendszert. Tudod az idő megszépít mindent és a rosszra nem akar senki emlékezni.

Tudod mi az, hogy amerikai-stílusú életmód?

Ott még szerintem nagyon nem tartunk.

2015. nov. 13. 11:17
 25/33 anonim ***** válasza:

'Kérdező, kezeltesd magad, mert olyan naívan írod a baromságaidat, hogy mindenkit megijesztesz.'

Már akit, engem inkább röhögésre késztet :D

2015. nov. 13. 11:43
 26/33 anonim ***** válasza:
A Wartburg-szerelő lassan jogdíjat követelhetne a trollok miatt :)
2015. nov. 13. 12:24
 27/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, dehogynem! Sőt, szerintem ássuk ki Kádár János bácsit is és ültessük vissza a helyére, úgy lenne ám csak az igazi!
2015. nov. 13. 13:21
 28/33 anonim ***** válasza:

A Wartburgos szerintem látens meleg.

Állandóan a melegeket piszkálja.

2015. nov. 15. 14:11
 29/33 anonim ***** válasza:
De. Szerintem ideje lenne.
2015. nov. 15. 16:22
 30/33 anonim ***** válasza:

"Nem kell ide Facebook, számítógép, meg ilyen nyugati hülyeségek."

Ezzel egyetértek.

2015. nov. 15. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!