Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a mai Magyarország...

Szerintetek a mai Magyarország nem túl modern? Nincs itt az ideje visszavenni ebből és kialakítani egy konzervatív, nacionalista kultúrát?

Figyelt kérdés

A TV-ben mindenféle amerikai sorozat és film megy, éjjel is van TV adás egy csomó csatornán. A fiatalok mindenféle külföldi ételeket esznek és ottani divatokat követnek, egyre több ember természetesnek veszi a homoszexuálisokat. A boltokban mindenféle külföldi import van, magyar, állami gyár által termelt termék alig.

Ha engem kérdeztek, szerintem az ideális korszak a Kádár-rendszer volt, abban egyensúlyban volt egymással a nacionalizmus és a modernitás. Sajnos a mai amerikai-stílusú életmóddal a magyarság nem egyeztethető össze, csak az orosszal.

2015. nov. 12. 23:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem baj, kérdező, majd benő a fejed lágya :)
2015. nov. 13. 00:44
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd magaddal. Azonnal mondd fel az internet-elofizetesedet (hiszen azt mindenfele multinacionalis szolgaltatokon keresztul veszed igenybe), azonnal mondd fel a telefon-elofizetesedet is (ugyanezen okbol), azonnal dobd ki minden ruhadat, ami nem tiszta magyar (erted, kinai, tajvani, indiai, stb.), azonnal terj at a gyalogos kozlekedesre (hiszen a gazolajat mocskos multinacionalis forrasokbol szerzi be a MOL), koltozz nemezjurtaba es futs tevetragyaval (hiszen a gaz is mocskos multinacionalis forrasokbol szarmazik)... hagyjuk, igazabol trollnak is hulye vagy, kar rad pazarolni minden billentyuleutest.
2015. nov. 13. 00:46
 13/33 anonim ***** válasza:
Szerintetek ezt komolyan gondolja? Láttam már hasonló 'provokatív' kérdéseket.
2015. nov. 13. 00:48
 14/33 anonim ***** válasza:
#12: Azt kihagytad hogy azonnal dobja ki a számítógépét vagy laptopját. Meg törölje magát az FB-ről. Ezek mind modern dolgok, károsak lehetnek számára.
2015. nov. 13. 00:50
 15/33 anonim ***** válasza:
kihagytam, de ha nincs netkapcsolata, akkor legalabb mast nem tud az agymeneseivel farasztani. a postagalamb/ethernet interface-t meg nem talaltak fel.
2015. nov. 13. 00:54
 16/33 anonim ***** válasza:

Miért kell csatoló?

[link]

2015. nov. 13. 01:01
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne galambok, hanem turulmadarak szállítsák az IP-csomagokat, hogy meglegyen a nacionalizmus és a modernitás megfelelő egyensúlya (a galambos megoldás túlságosan kileng az utóbbi felé).
2015. nov. 13. 01:03
 18/33 szántóvető ***** válasza:
tegyük kötelezővé a vörös csillag viselését meg az iskolaköpenyt.tiltsuk be az okostelefont,a tv-csatornákat meg az internetet.ez tetszene kérdező?
2015. nov. 13. 01:23
 19/33 anonim ***** válasza:
Ez egy TROLL! Ne válaszolgassatok neki!
2015. nov. 13. 01:51
 20/33 anonim ***** válasza:

De.

Még akár a barlangokba is visszaköltözhetnénk, mert az még annál is jobb lenne.

2015. nov. 13. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!