Mi az eredménye a 27%-os ÁFÁ-nak hazánkban? . A világon sehol máshol nincs ilyen magas Áfa.
Figyelt kérdés
Van valami pozitív vagy negatív hatása a 27%os Áfának?2015. nov. 12. 08:52
21/24 anonim válasza:
"A világon sehol máshol nincs ilyen magas Áfa."
Ez nem igy van
Angola 35 % VAT
Argentina 35 %
Bangladesh 27.5 %
Burkina Faso 27.5 ( egykori Upper Volta )
es meg sok mas orszag is van
Ugyhogy orulj :)
22/24 kovpet válasza:
23/24 anonim válasza:
Példátlan nyomor és elszegényedés az eredménye.
Aki a Fideszt támogatja, arra ráhúznék még 13%-ot, hadd szokja a feudalizmust.
24/24 anonim válasza:
Hát, tudod, gyufaárus lány, ha nem alkalmazottként árulnád a gyufáidat, akkor te is megtapasztalnád, milyen a vállalkozók léte. Én csak kisadózó vagyok, ami azt jelenti, hogy havi ötvenezerrel letudom az adóim nagy részét, ezen felül csak iparűzési adót, ingatlanadót meg kamarai tagságot kell fizetni, mellé egy könyvelőt, mert az isten nem igazodik ki mindenen, és emellé még a külföldi ügyfeleimtől kapott pénzből 27% áfát. Na, az így megmaradt összegből veszem meg a boltban azokat a dolgokat, amin további 27% áfa van... és emellé hallgatom a minimálbéresek nyavalygását, hogy nem igazságos az egykulcsos adó és fizessek már még többet, mert úgyis csak egy gazember vállalkozó vagyok. Próbáld ki a vállalkozást, ha annyira kell a luxusautó (még nekem sincs...) és ne azokat cseszegesd, akiknek "hülye ötleteik vannak", mert ezek szerint neked meg semmilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!