A WHO-nak miért áll érdekében támadni magyarokat azzal, hogy megbetegít a szalonna és a kolbász? Érdekes, hogy csak a disznóhús zavarja őket.
Ez egy ajánlás. Megfogadod, és módosítasz az életmódodon, vagy letojod, és nem foglalkozol vele.
Senki nem tiltotta meg, ha neked tetszik, hajrá. Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. A WHO bemutatott egy több mint 700 különböző tanulmányból készített összegzést, miszerint a feldolgozott vörös húsok növelik a rák kockázatát, és ez alapján ők ajánlják, hogy kevesebbet egyél.
Nem tiltották meg, semmi egyebet nem tettek, de ügye a valóságon nehéz verni magad a földhöz, nem? :)
61-es! Zöldség, gyümölcs: nem tudom, nálad a pálinka, lekvár és társai miből készülnek, de nálam gyümölcsből. Zöldséget meg láthatsz, csak ki kellene jönni a való életbe.
Ez az egyik. A másik az, hogy a nyugati multiszar meg gumicsizmát, módosított, tartósított műanyag. Abba még kevesebb a rost és a zöldség. A nemmagyar ételek közt a legelterjettebbeknek semmi köze a zöldséghez.
És a harmadik az, hogy ha a magyar ételeket kritizálod, magyar nyelven tedd. Ékezettel, érthetően. Ha nem vagy magyar, akkor kotródj innen Isten hírével! (Mert nem vagy magyar)
Nem a hús a rákkeltő. Ugye ezt senki nem gondolta komolyan? Mondjuk oké, hogy biosz/kémia oktatás hatékonysága a béka sege alatt, de akkor is...
Azok az anyagok rákkeltőek, amiket kolbászkészítéskor hozzákevernek.
A multik húsai vannak tele minden sz*rral, nem az igazi magyar húsok. De ez a mocskos WHO maffia pont a húst mint húst kritizálja, nem a műanyagot, amit hozzáadnak.
A 61-es meg kiemelt egy azaz EGY mondatod, látszólag fogalma sincs, mi is az a pálinka és a lekvár.
Neked meg logikád nincs.
Ha pálinkát lekvárt bort készítenek, akkor megenni nem lehet?
A zöldségre felhozom a levest. Ha ezt se érted, inkább ne hülyézz le.
"De ez a mocskos WHO maffia pont a húst mint húst kritizálja, nem a műanyagot, amit hozzáadnak. "
Talán azért mert több ezer helyen használnak, csak árnyalataiban különböző szereket, és azon belül is komolyan meg kellene különböztetni az eljárási módokat, mint az adott szer és adott hús előállításában. Egyáltalán nem költséghatékony, sőt felesleges a hipotézis szempontjából...a vörös hús feldolgozási módja nagy vonalakban mindenhol megegyezik, és eszerint dolgoztak.
"A multik húsai vannak tele minden sz*rral, nem az igazi magyar húsok."
Nem csak a multik húsait vették bele a vizsgálatba, innentől kezdve lőttek ennek az érvednek. Egyébiránt igen, a sarki hentes húsa egészségesebb, mint a Tesco-ban kapható, akár importált valami, de mi most nem ilyen nagy általánosságról beszélünk, nem beszélve arról, hogy a multik módszerei is bőven változnak, ha nem egy homogén, szállítható dologról van szó pl.: csomagolt sajtburger.
"Így gondolom én is. A hagyományos magyar ételek, italok nem tetszenek a multiknak, hiszen nem az ő mérgüket fogyasztjuk. Ez a hadnemondjammilyen hátterű lobbi állhat e nyilatkozat mögött is."
Na, ezt a szöveget kinyomtattam, holnap bekereteztetem és év végén felrakom az év legnagyobb állatságait tömörítő emlékfalra.
Egyre megkérnélek: zabáld a szalonnát ezerrel, naponta két kilóval. Hátha kipukkad a szíved és egy hülyével kevesebb lesz. Több oxigén marad a normális embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!