Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik újságba ír cikkeket...

Melyik újságba ír cikkeket Nógrádi György?

Figyelt kérdés
Szinte minden vele készített interjúban elhangzik, hogy egy általa meg nem nevezett újságnak ír cikkeket. Valaki tudja melyik újság ez?

2015. nov. 9. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, speciel én a Fidelionak és a Filmvilágnak írtam, de ezeket azért nem akartam emlegetni, mert a magadfajta proletár nem is hallott még róluk.
2015. nov. 10. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk aki anoním fórumon a mások végzettségét, publikációt (egyéb tulajdonságait, eredményeit) firtatja, azon csak röhögni lehet.. Mindjárt jön is, kijelenti, hogy hazudsz, aztán örül magának tovább, hogy mekkora májer, miközben az egésznek annyi értelme van, mint a 'supermen vagy a betmen az erősebb'-nek.
2015. nov. 10. 19:53
 13/16 A kérdező kommentje:

"Nem, speciel én a Fidelionak és a Filmvilágnak írtam, de ezeket azért nem akartam emlegetni, mert a magadfajta proletár nem is hallott még róluk."

Te akkor elég okos gyerek vagy, de a kerdesre ertelmes valaszt meg nem sikerult adni. Azert koszonom hogy inteligenciad minden morzsajat megmozgattad 😊

2015. nov. 10. 21:19
 14/16 A kérdező kommentje:
* +l de lehet csamcsogni
2015. nov. 10. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:

"Te akkor elég okos gyerek vagy, de a kerdesre ertelmes valaszt meg nem sikerult adni. Azert koszonom hogy inteligenciad minden morzsajat megmozgattad"

Tündér vagy, de csak egy másik észlény kérdésére válaszoltam engedelmeddel főtisztelendő méltóságos tisztelendő méltóság.

A te kérdésedet pedig már rég megválaszolták: semmilyenbe.

2015. nov. 11. 02:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi. Off: az "intelligenciád minden morzsáját megmozgattad" egy olyan képzavar, amilyet a korai posztmodern regények óta nem olvastam, úgyhogy engedelmeddel levédetném és kitenném a dicsőségfalra. Köszi!
2015. nov. 11. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!