Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Láttatok már olyat, hogy egy...

Láttatok már olyat, hogy egy jobbikos azt mondta egy nem jobbikos észérvre, hogy oké, ebben igazad van?

Figyelt kérdés
mert én még soha..
2010. márc. 19. 12:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
BIztos volt, én JObbikos vagyok és elismerem, hogy az első hozzászóló vicces volt :)
2010. márc. 19. 14:02
 22/27 anonim ***** válasza:
Én se láttam ilyet.
2010. márc. 19. 15:10
 23/27 anonim ***** válasza:
Jobbikos vagyok,kérek egy észérvet.
2010. márc. 19. 15:17
 24/27 anonim ***** válasza:
A közvéleménykutatók szerint a Jobbiknak jelenleg 700ezer körül lehet a szavazói száma. Szerintetek mind a 700ezer jobbikszimpatizáns regisztrált a gyakorikérdésekre és ide írogat??? Max pár száz Jobbikos ha van, ennyiből meg tudtok ítélni több százerez embert?:) hát gratulálok! Amúgy is ide mindenki névtelenül írogat, mért kéne bárkinek is elhinni, hogy Jobbikose vagy sem. Sokan szerintem Jobbikosnak adják ki magukat s ocsmány trágár hozzászólásokat írnak, hogy aztán egyesek ez szerint megítéljenek több százezer embert. Ezen még nem gondolkoztatok el?
2010. márc. 19. 15:18
 25/27 anonim ***** válasza:
És mszp-stől láttál már olyat, hogy bárkinek azt mondta, hogy igazad van? Én még nem.
2010. márc. 19. 15:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Fideszes 71 éves nagyanyám egyszer azt mondta, hogy aki nem a Fideszre és nem Orbán Viktorra szavaz, az Isten ellen szavaz. Ezt te minek nevezed? Hozzáteszem, hívő keresztény vagyok, és nem fideszes, nem szeretem a jelenlegi magyar politikának nevezett valamit.
2010. márc. 19. 22:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jó :) amúgy az ide irogatok elég merevek és minden más véleményt leszólnak.
2010. ápr. 18. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!