Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Láttatok már olyat, hogy egy...

Láttatok már olyat, hogy egy jobbikos azt mondta egy nem jobbikos észérvre, hogy oké, ebben igazad van?

Figyelt kérdés
mert én még soha..
2010. márc. 19. 12:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

A szélsőséges pártok érzelmi alapon szereznek támogatókat. Általában egy Jobbikos vagy teljes mértékben vallja a párt eszméit, vagy nem a Jobbikot választja magáénak.

Én is Jobbik támogató vagyok, de azt veszem észre, hogy rengetegen (főleg fiatalok) egyáltalán nincsenek képben alapvető politikai fogalmakkal sem, csak a lázadást és a forradalmat látják a pártban. ők azok, akik jönnek zsidózni, meg anyázni mindenki mást. A kicsit tapasztaltabb, idősebb Jobbikosokkal elbeszélgetve azért tapasztalható, hogy hajlandóak bizonyos dolgokon elgondolkozni, esetleg kompromisszumot kötni.

A párt támogatói pár éven belül már egy tisztább közeget fognak alkotni, ugyanis az említett réteg vagy megérik kicsit a témára, vagy észreveszi, hogy itt nem lesz forradalom, meg cigányüldözés és inkább azt mondja, hogy csalódott a Jobbikban.

SZEBB JÖVŐT!

Hajrá Jobbik!

2010. márc. 19. 12:48
 12/27 anonim ***** válasza:
67%

"Szép amit felsoroltál, de én megelégszem azzal, hogy a Jobbik egy szalonképtelen demagóg viccpárt."

Kedves kérdező az ehhez hasonló nyomós észérvekre gondolsz? ilyenből is több ezer van! Na ne legyünk nevetségesek, a Jobbikellenesek 80%-a vagy hazugságokat mondd vagy hülyeségeket. A legutóbbi normális érv amit a Jobbik ellen láttam tudod mi volt? "Liberális vagyok ezért nem teszem az Xet a Jobbikra" Így is lehet őszintén!Próbáljátok ki, jó érzés őszintének lenni, olyan felszabadító...

2010. márc. 19. 12:48
 13/27 A kérdező kommentje:

Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:48

ilyenekre gondoltam

2010. márc. 19. 12:50
 14/27 anonim ***** válasza:
93%

A válasz megírásának időpontja: ma 12:48

Ha minden Jobbikos ilyen gondolkodású lenne, mint te, akkor sokra is vihetné a párt.

Nem vagyok Jobbikos de minden tiszteletem az ilyen józan gondolkodású embereknek, kár hogy ti vagytok kevesebben.

2010. márc. 19. 12:52
 15/27 anonim ***** válasza:

Szebb jövőt hajrá jobbik!

és le a hazugsággal amiket a jobbikra találnak ki alaptalanul!

2010. márc. 19. 12:56
 16/27 anonim ***** válasza:
Vele egyet is értek! Vannak a Jobbiknak fiatal és kevésbé kulturált szavazói, illetve olyan tizenévesek is akik még nem is szavazhatnak de a neten zsidóznak és cigányoznak, mert még nem elég érettek ahhoz, hogy felfogják a dolgokat! De pár tizenéves miatt el lehet ítélni több százezer embert? köztük orvosokat, tanult embereket, sikeres embereket? nem hiszem... S kedves kérdező a témára visszatérve, vagyis a kérdésedre, ismered a farkasos bárányos mesét? mikor a bárány viccből farkast kiáltott, s mikor tényleg jött a farkas már senki nem hitt neki? a jobbikellenesek is így járnak az 1000nél több hihetetlen hazugság s baromság után amiket kitaláltak, már senki nem hisz nekük! Egyes ilyen hazugságok már nevetségesek is, és épeszű ember nem hiszi el(fennebb felsoroltam párat, háború,fajüldözés s a többi mese). Mi a véleméyed erről kedves kérdező? A fideszről vagy az mszpről mert nem találnak ki ilyen hazugságokat a Jobbikosok? azért mert elég ha tényeket mondanak: Gondolok itt a titkosítási törvényre, Fidesz izraeli testvérpártjára, az mszp 8 évi ámokfutására és sorolhatnám, ezek nem hazugságok! Az igazság a Jobbikosok mellett van, a hazugsággal éljen a többi párt, nekünk nincs szükségünk rá.
2010. márc. 19. 12:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én Jobbikos vagyok, nem tag, de ha így folytatják, oda szavazok. Szeretek emberekkel beszélgetni, kulturáltan vitatkozni, és volt már olyan, hogy igazat adtam a vitapartnernek, nem egyszer. Sőt, volt olyan is, hogy a Jobbik ellenében adtam igazat neki. Attól még, hogy kire szavazok, önmagam vagyok, önálló véleménnyel, ami nem muszáj h egyezzen a pártéval, akire szavazok.
2010. márc. 19. 13:00
 18/27 A kérdező kommentje:

én csak azt mondom, hogy vannak kérdések, amikre nincs jó válasz, vagy tökéletes megoldás. pl: a nyugat felé hajlás, az jó is és rossz is egyben. ha oroszo. felé hajlunk majd az is jó lesz és rossz is egyben.

de a jobbikosok mindenben csak a rosszat, vagy csak a jüt látják. tisztelet a kivételnek.

2010. márc. 19. 13:01
 19/27 A kérdező kommentje:
jót*
2010. márc. 19. 13:02
 20/27 anonim ***** válasza:
Igen, láttam, a normális érvelőkkel tudnak. Csak tudod, kampány idején senkitől ne várj észérveket, és sajnos a pártokat nem az észérvekkel kulturáltan vitatkozók irányítják, hanem azok, akiket a pénz és a hatalom irányít. Tiszteletem azon kivétel tagoknak, akik nem hajolnak meg, csak a tévében általában nem őket mutatják.
2010. márc. 19. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!