Láttatok már olyat, hogy egy jobbikos azt mondta egy nem jobbikos észérvre, hogy oké, ebben igazad van?
A szélsőséges pártok érzelmi alapon szereznek támogatókat. Általában egy Jobbikos vagy teljes mértékben vallja a párt eszméit, vagy nem a Jobbikot választja magáénak.
Én is Jobbik támogató vagyok, de azt veszem észre, hogy rengetegen (főleg fiatalok) egyáltalán nincsenek képben alapvető politikai fogalmakkal sem, csak a lázadást és a forradalmat látják a pártban. ők azok, akik jönnek zsidózni, meg anyázni mindenki mást. A kicsit tapasztaltabb, idősebb Jobbikosokkal elbeszélgetve azért tapasztalható, hogy hajlandóak bizonyos dolgokon elgondolkozni, esetleg kompromisszumot kötni.
A párt támogatói pár éven belül már egy tisztább közeget fognak alkotni, ugyanis az említett réteg vagy megérik kicsit a témára, vagy észreveszi, hogy itt nem lesz forradalom, meg cigányüldözés és inkább azt mondja, hogy csalódott a Jobbikban.
SZEBB JÖVŐT!
Hajrá Jobbik!
"Szép amit felsoroltál, de én megelégszem azzal, hogy a Jobbik egy szalonképtelen demagóg viccpárt."
Kedves kérdező az ehhez hasonló nyomós észérvekre gondolsz? ilyenből is több ezer van! Na ne legyünk nevetségesek, a Jobbikellenesek 80%-a vagy hazugságokat mondd vagy hülyeségeket. A legutóbbi normális érv amit a Jobbik ellen láttam tudod mi volt? "Liberális vagyok ezért nem teszem az Xet a Jobbikra" Így is lehet őszintén!Próbáljátok ki, jó érzés őszintének lenni, olyan felszabadító...
Szerinted ez a válasz hasznos.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:48
ilyenekre gondoltam
A válasz megírásának időpontja: ma 12:48
Ha minden Jobbikos ilyen gondolkodású lenne, mint te, akkor sokra is vihetné a párt.
Nem vagyok Jobbikos de minden tiszteletem az ilyen józan gondolkodású embereknek, kár hogy ti vagytok kevesebben.
Szebb jövőt hajrá jobbik!
és le a hazugsággal amiket a jobbikra találnak ki alaptalanul!
én csak azt mondom, hogy vannak kérdések, amikre nincs jó válasz, vagy tökéletes megoldás. pl: a nyugat felé hajlás, az jó is és rossz is egyben. ha oroszo. felé hajlunk majd az is jó lesz és rossz is egyben.
de a jobbikosok mindenben csak a rosszat, vagy csak a jüt látják. tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!