Érkezett 20válasz és egyetlen konkrét és megdönthetetlen vádat sem tudtak írni ! Volt egyetlen őszinte válasz: "liberális vagyok ezért nem szavazok a Jobbikra". Elitélem a liberalista gondolkodást, de az őszinteséget értékelem!
2010. márc. 19. 12:33
32/65 anonim válasza:
Kötelező hittan. Nem vagyok vallásos.
33/65 anonim válasza:
A KGST és a vasfüggöny kommunista dolgok. Oroszország szerinted kommunista? Elárulom... 20 éve nem.
34/65 anonim válasza:
"Kötelező hittan. Nem vagyok vallásos.
Szerinted ez a válasz hasznos.
Ez a válasz 29%-ban hasznosnak tűnik."
Ti kértetek érveket, de ha kaptok, akkor meg lepontozzátok. Ha ez van a kérdésben, akkor ez pl. miért nem hasznos? Van, aki számára ez komoly ellenérv.
2010. márc. 19. 12:36
35/65 anonim válasza:
Kötelező hittan. Nem vagyok vallásos.
Nem kötelező hinned!
A műveltség keretei között viszont helye van a magyar és egy ben eu s értékeknek számító vallástörténetnek, hiszen a kultúránk szerves része.
Mi ez ellen a kifogásod?
2010. márc. 19. 12:36
36/65 anonim válasza:
jobbikosok mennek a egyenest a fejükkel előre, ha kell bele a falba. amely válasz éppen nem a jobbik istenkirálycsászárságát hirdeti, az már provokáció.
2010. márc. 19. 12:37
37/65 anonim válasza:
Én sem vagyok vallásos, de ismerem a vallást köszönhetően az általános iskolás hittan óráknak. Szóval ez nem azt jelenti, hogy papokat nevelnek a gyerekekből, meg rájuk erőszakolják a vallást.
38/65 anonim válasza:
Na van 34 válasz és meg senki se írta, hogy rásszistá, kirekesztő, antiszemita :D na mi van az a lemez lejárt? Most abba köttök bele, hogy kötelezővé akarja tenni a vallás órákat az iskolába?:D ez aztán komoly és nagyon durva érv a Jobbik ellen, külön vicces, hogy egyesek nem tudták, hogy mit írjanak, mellébeszéltek de azé írtak valamit, mikor meglátták a vallásos választ egyből ők is írták azt :D mint a majmok... szánalmasak és nevetségesek vagytok, mintha 8 évesek lennétek!
39/65 anonim válasza:
"szánalmasak és nevetségesek vagytok, mintha 8 évesek lennétek!"
és még a nem jobbikosok provokálnak:)
2010. márc. 19. 12:39
40/65 A kérdező kommentje:
" Kötelező hittan. Nem vagyok vallásos."
ez milyen válasz?
OK levontam a konzekvenciát a
JOBBIK ELLEN SEMMIT NEM TUDTOK MEGFOGALMAZNI
ÉS A JOBBIK ELLENESEK 90%-BAN IDIÓTÁK
ILYET ÍRNI:
"és az JOBBIK IQ < 80 pontosabban."
"foglaljuk vissza trianont, sőt akkor már egész európát.:D "
NEVETSÉGESEK INNENTŐL KEZDVE NEM KELL ŐKET VELÜNK EGYSZINTŰKÉNT KEZELNI ŐKET
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!