Mit tudtok a Jobbik ellen felhozni érveket ami nem hazugság és nem ferdítés anti Jobbikosok?
Figyelt kérdés
mert szerintem nincs
csak provokáltok... anti antiszemitizmus meg unalmas...
nem veszitek észre TI álltok a józan ész útjába? nem nagyon ahogy elnézem...
szebb jövőt!
2010. márc. 19. 12:13
11/65 anonim válasza:
persze mert jönnek a jobbik lepontozó emberkéi kik pártvezérük parancsára bőszen kattintanak a "ez a válasz nem hasznos"-ra
13/65 anonim válasza:
IQ as nem csak azt nem tudja mi az IQ hanem azt sem hogy hol van trianon. :)
14/65 anonim válasza:
"és az JOBBIK IQ < 80 pontosabban."
látod mi jobbikosok ebben is többet érünk mint ti
mi tudunk beszélgetni!
15/65 anonim válasza:
19% a kérdésre válaszolj. Hozz fel érveket a jobbik ellen ami nem hazugság és nem ferdítés. Köszönöm!
16/65 anonim válasza:
Jah, ami a jobbik ellen felmerül természetesen csak hazugság lehet, ellenben (név nélkül) bármely más pártnál egy mezei pletyka is elég ahhoz, hogy el legyenek ásva. Ők a pici tacskók, akik meg akarják dugni a bernáthegyit. Ugrálnak, ugrálnak, de sosem nőnek fel a feladathoz.
17/65 anonim válasza:
Liberális vagyok,ezért nem érthetek egyet a Jobbikkal.Számomra ez az ellenérv.
18/65 anonim válasza:
Ha tud mondani nekem egy pár érvet ami nem ferdítés, nem hazugság, akkor elismerem, igaza van.
19/65 anonim válasza:
"Liberális vagyok,ezért nem érthetek egyet a Jobbikkal.Számomra ez az ellenérv."
nagy ellenérv... a liberalizmus megbukott
20/65 anonim válasza:
oroszország felé hajlás: nézd meg milyen jó életük van azoknak az országoknak akik oroszország felé hajlanak gazdaságilag:Fehéroroszország, Tádzsikisztán, Üzbegisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!