Szerintetek várható egy Jobbik-LMP koalíció?
"A Jobbik elnöke szerint a "XXI. századi pártoknak" - mint a Jobbik és az LMP - arra kell törekedniük, hogy minden ideológiai, politikai, eszmei ellentétük ellenére képesek legyenek együttműködni."
Ennyi erővel akár úgy is felfogható, hogy minden párt lépjen koalícióba egymással, mert nem azt mondja hogy Jobbik-LMP, hanem "XXI. századi pártoknak", ez meg hülyeség, csak arra utal Vona, hogy az ország érdekében együtt működőbbek legyenek, ne azért támadja az egyik párt a másikat, mert nem ő van hatalmon.
úgy legyen!
nem vagyok Jobbikos, meg LMP-s sem, de komolyan én süllyednék el szégyenben, ha koalícióra lépnének...
És mégis hogy kormányoznának? :)
Ha Vona házassági jogot ad a melegeknek, legalizálja a marihuánát, és támogatja a cigány családokat egy kis pótlékkal, akkor kell egy új jobboldali pártot kreálni! Ki tart velem? :)
Nekem a falusi kiskocsmában úgy tanították a Jobbik-szemináriumon, hogy az LMP = SZDSZ 2.0
Így határozottan nem.
Ennek a kérdésnek csak akkor lenne értelme, ha a két párt együtt több mandátumot szerezne, mint a Fidesz.
Amúgy kétlem, mert az LMP eddig úgy tűnt, hogy csak kormánykritikus szerepre pozicionálta magát, másra nem is képes, és a Jobbikban sincsenek kormányzásra alkalmas személyek. Nem mintha a Fideszben lennének, de legalább gyakorlottan tudnak e szerepben tetszelegni.
kvára el kéne már felejteni ezta szélősjobb szélsőbalos ökröséget, meg hogy aFidesz jobbközép röhej bzmeg.
Ezzel szopatnak halálra minden agyhalott gyökeret, lassan kidöglika nép, de stdaionra van pénz, atetves fideszetek meg meg röhög a markába hogy döglik a magyar..szépen lassan.. és még tapsol is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!