Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog a magyar állak...

Mikor fog a magyar állak valami bevételt teremteni ( nem adók )?

Figyelt kérdés

Nincs semmije az államnak, azt is ingyen osztogatja a haveroknak ( lásd több hektár föld bérlése 10-20 évre 100 forintért, természetesen titkosítva ).

Lehetne állami gyár, ami munkahelyet és bevételt is hozna. De sok minden más is lehetne, most nem fogom felsorolni, mert bármit csinálhatnának.

De miért nem csinálnak? Ha fognak, akkor mikor?

2015. nov. 7. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

"Nincs semmije az államnak, azt is ingyen osztogatja a haveroknak ( lásd több hektár föld bérlése 10-20 évre 100 forintért, természetesen titkosítva ). "

forrás van?

vagy csak baloldali szájhagyomány útján terjedő szóbeszédet terjesztesz?

2015. nov. 7. 18:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van 1#. A földosztásról nem találtam forrást.

Abban is igazad van, hogy baloldali vagyok. Csahogy már az MSZP idején is ugyanúgy csaltak és loptak mint most. Pont ezért nem vagyok támogatója egyik baloldali pártnak sem ( nem az MSZP-nek. A DK-nak sem. Mondom semelyiknek ).

Na de ne a levegőbe beszéljünk tessék forrás másról, kedvenc miniszterelnökünk vejéről. De hogy ne mondhasd hogy "milyen oldalról szeded az információkat, megbízhatatlanok", tessék itt van mindjárt 3 oldal.

[link]

[link]

[link]

Jobboldaliról is kereshetek ha ez nem elég, csak szólj.

Továbbra is várom a kérdésre a válaszokat.

2015. nov. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!