Magyarország mindenek felett, mindenek felett az egész világon?
a Magyar érdekeket mindenek lé kell helyezni
Magyarország minden tekintetben elsőbbséget élvezzen mindenben
Minden ami magyar támogatni kell
minden Magyar sérelmet össze kell gyűjteni mondjuk a 20 sz tól kezdve a Román erdélyi népirtását a Szerb délvidéki népirtását stb
Magyar ember mindig elsőséget élvezzen mindenben
Magyar föld soha ne legyen külföldi tulajdonban
és így tovább...
"Ja így van, egyetértek. Én nyitottam a Magyar holokauszt kérdést. De még oda is behozták a zsidókat."
jellemtő...
ideje magunkkal foglalkozni...
az egész világ nyűgjeit nem cipeljük a vállunkon
csak a Magyarok keresztjét
ez rendeletezett nekünk
a holokausztot majd Német o és Izrael lerendezi ahogy akarja...
"És az hogy Isten velünk van, ki lehet ellenünk?)"
hátha Isten velünk van
akkor jöhetnek ellenünk az egész világ nagytőkései és spekulánsai csalói
semmi esélyük :)
"Az a gáz hogy minket is állandóan csexegetnek vele."
ha a holokausztra gondolsz
akkor emelt fővel kiállunk és szemükbe mondjuk
nem mi kö-vet-tük-el
innentől kezdve nincs miről beszélni...
"Isten velünk, ki lehet ellenünk?"
És Isten arra biztat titeket, hogy utáljátok a zsidókat, a cigányokat, a baloldaliakat, a liberálisokat, a fideszeseket, a homoszexuálisokat, a leszbikusokat? Jézus tanítása ezt mondja nektek?
Ti nagyon el vagytok tévedve, Jobbikosok. Nagyon.
"a Magyar érdekeket mindenek lé kell helyezni
Magyarország minden tekintetben elsőbbséget élvezzen mindenben
Minden ami magyar támogatni kell"
Ez normálisabb, kulturáltabb országokban a legnagyobb természetességgel, pontosan így történik, bármily meglepő! Mellesleg a népneveket kisbetűvel kell írni.
Egyáltalán magyar vagy? Furcsán fogalmazol:) Mondjuk mindegy, csak unalmasak már ezek a Jobbik ellenes, a Jobbikot kifigurázni próbáló, provokatív, felesleges "kérdések".
"Egyáltalán magyar vagy? Furcsán fogalmazol:) Mondjuk mindegy, csak unalmasak már ezek a Jobbik ellenes, a Jobbikot kifigurázni próbáló, provokatív, felesleges "kérdések"."
szerintem ez a kérdés nem jobbik ellenes
szebb jövőt!
Utolsó, lehet, most elbizonytalanítottál:) mindenesetre a kérdés inkább cinikusnak és túlzónak tűnik: "..., mindenek felett az egész világon?". Ha tévedtem, akkor BOCS!:) Vállalom a felelősséget, de nem mondok le.
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!