„Éhes gyerekek uborkát ettek kenyérrel, az elsősök sírtak, éhesek voltak! Megkóstoltam, büdös és undorító! Kötelesek vagyunk az alsóba menzát fizetni. Osztani ér, hátha jutunk valamire ” – írta egy felháborodott anyuka a Facebookra egy békéscsabai általános iskola keddi ebédjéről.
ez már csak indexet minősíti, hogy ilyen demagóg cikkeket tálalnak a jó népnek, amiben egy fészbúkos anyuka szavai mérvadóak.
gratulálok a cikk írójának.
egyébként vártam, hogy mikor fogják valami nagyon rafinált komoly oknyomozással felkonferálni, hogy ez is a Fidesz miatt van.
egyébként az index kezd egyre mélyebbre süllyedni egyetemben a 444-el.
annyit, hogy ez a kivonjuk a sót, cukrot és "egészségesen" adunk kaját a gyerekeknek ötlet teljes csődtömeg kudarc...és ehhez jön a kaja minősége(én is menzás voltam régen és jó volt a kaja nekem izlett de amiket mostadnak az köpedelem)...gyerek hazamegy és otthon kizabálja a hűtőt éjszakára aztán meg visítoznak, hogy sok a "kövér" gyerek.
még annyit, hogy ez a "kaja" ami a képen található, olyan mintha valaki előtte megette volna és visszaöklendezi a tányérra
Azt szólom hozzá, hogy ha egy is éhes lett volna közülük akkor megzabálta volna ríjás helyett.
Azzal kellett volna kezdeni, hogy amelyik nem zabál annak lebaxni két hatalmas fülest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!