Naponta hány ezer forintot költött az állam a bevándorlók étkeztetésére, elszállásolására, ruháztatására, amíg itt voltak?
Hogy honnan veszem? Onnan, hogy kb hetekig mondták több csatorna híradójában is, hogy "újabb rekord dőlt meg, csak a mai napon több mint 6 ezren lépték át a határt, ezzel Magyarországon az illegális bevándorlók száma meghaladja a 280 ezer főt".
Kb hónapokig ez ment minden híradóban, mást nem is nagyon adtak. SŐT! Volt olyan adat is, miszerint a bevándorlók száma elérte a 350 ezer főt is. Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom. De az biztos, hogy volt amikor 280 ezren voltak, mert kb mindenhol ezt az adatot mondták, de én a számolásnál csak 250 ezerrel számoltam, szándékosan.
"és másét meg se hallgatod akkor mi a faxért kérdezed meg."
Meghallgatom másért, de arról nem tehetek hogy mások hülyeséget beszélnek. Tény hogy volt itt 250 ezer, ez nem kitaláció, hanem tény. Ha nem hiszed, akkor te minek írsz ide.
17.22
kérlek adj egy forrást, ami alapján egyszerre 280ezer embert tartottunk itt. nem is értem hogyan gondolod. az egész kapacitás nem volt szerintem 20ezer főnél többnek az ellátására alkalmas...
17.36
ha tény, akkor gondolom könnyen alá tudod támasztani, nem? hiszen azért nevezed ténynek, és nem hömbölgő böffentésnek.
Csak ezt a hármat találtam, ahol írnak valamit is róla. Az egyikben 80 ezret, a másikban 65-öt írnak, de SEHOL sem találtam semmilyen forrást, ahol konkrétan leírnák azt, amit bemondtak a híradóban.
És hogy miért mondom ténynek, amit mondok? Mert bemondták a híradóban. És nem tudom másképp kezelni a dolgot, csakis tényként. ha te úgy gondolod, hogy a híradóban kamu dolgokat mondanak, az a te dolgod. Én tisztán emlékszem a 280 ezer főre, ennyit mondtak, hogy hazudtak-e vagy sem, azt nem tudom.
Sajnos sehol nem írnak többet erről a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!