Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Naponta hány ezer forintot...

Naponta hány ezer forintot költött az állam a bevándorlók étkeztetésére, elszállásolására, ruháztatására, amíg itt voltak?

Figyelt kérdés
Természetesen fejenként. Azaz, hogy 1 db bevándorlóra mennyit költöttek naponta.
2015. nov. 6. 16:19
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Hogy honnan veszem? Onnan, hogy kb hetekig mondták több csatorna híradójában is, hogy "újabb rekord dőlt meg, csak a mai napon több mint 6 ezren lépték át a határt, ezzel Magyarországon az illegális bevándorlók száma meghaladja a 280 ezer főt".

Kb hónapokig ez ment minden híradóban, mást nem is nagyon adtak. SŐT! Volt olyan adat is, miszerint a bevándorlók száma elérte a 350 ezer főt is. Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom. De az biztos, hogy volt amikor 280 ezren voltak, mert kb mindenhol ezt az adatot mondták, de én a számolásnál csak 250 ezerrel számoltam, szándékosan.

2015. nov. 6. 17:22
 12/32 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezö ha te tuti biztosra veszed a választ amit meg adtál a saját kérdésedre saját magadnak és másét meg se hallgatod akkor mi a faxért kérdezed meg. Bonts egy sört azt beszéld meg magaddal.
2015. nov. 6. 17:32
 13/32 A kérdező kommentje:

"és másét meg se hallgatod akkor mi a faxért kérdezed meg."

Meghallgatom másért, de arról nem tehetek hogy mások hülyeséget beszélnek. Tény hogy volt itt 250 ezer, ez nem kitaláció, hanem tény. Ha nem hiszed, akkor te minek írsz ide.

2015. nov. 6. 17:36
 14/32 tetro ***** válasza:

17.22

kérlek adj egy forrást, ami alapján egyszerre 280ezer embert tartottunk itt. nem is értem hogyan gondolod. az egész kapacitás nem volt szerintem 20ezer főnél többnek az ellátására alkalmas...

2015. nov. 6. 17:37
 15/32 tetro ***** válasza:

17.36

ha tény, akkor gondolom könnyen alá tudod támasztani, nem? hiszen azért nevezed ténynek, és nem hömbölgő böffentésnek.

2015. nov. 6. 17:38
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező ha a híradóban azt mondják hogy a Mo-ra érkező menekültek száma elérte a 250 ezret az nem azt jelenti hogy annyian tartózkodnak egyszerre itt. Hanem hogy annyian utaztak át rajtunk eddig rövidebb hosszabb megállással.
2015. nov. 6. 18:43
 17/32 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Csak ezt a hármat találtam, ahol írnak valamit is róla. Az egyikben 80 ezret, a másikban 65-öt írnak, de SEHOL sem találtam semmilyen forrást, ahol konkrétan leírnák azt, amit bemondtak a híradóban.

És hogy miért mondom ténynek, amit mondok? Mert bemondták a híradóban. És nem tudom másképp kezelni a dolgot, csakis tényként. ha te úgy gondolod, hogy a híradóban kamu dolgokat mondanak, az a te dolgod. Én tisztán emlékszem a 280 ezer főre, ennyit mondtak, hogy hazudtak-e vagy sem, azt nem tudom.

Sajnos sehol nem írnak többet erről a dologról.

2015. nov. 6. 18:44
 18/32 anonim ***** válasza:
13%
Teljesen mindegy, civil szervezetek 60 ezer embert se képesek ellátni, hiszen ha ilyen jól menne, akkor azzal a pár ezer hajléktalannal már rég kezdtek volna valamit.
2015. nov. 6. 19:04
 19/32 A kérdező kommentje:
Ha egy szélsőjobboldali csatornán adták volna le azt hogy ÖTMILLIÓAN érkeztek, akkor én most azt tartanám ténynek. Tudod, én olyan híradót nézek, ami nekem tetszik, és amiről úgy gondolom, hogy nagyjából a valóságot közli. És ha az azt mondja, hogy 50 milliárdan jöttek és segítik őket a ufók akkor azt hinném el!! Na jó, ez nem teljesen igaz. Csak egy icipicit.
2015. nov. 6. 19:15
 20/32 A kérdező kommentje:
A német kormány sem a valóságot közölte. Több millióan vannak már Németországban, de a kormány szándékosan titkolja a dolgot. Akkor ugyan miért ne jöhettek volna hozzánk is többen? lehet hogy jöttek félmillióan, csak nem tudunk róla. Ugyan miért ne jöhettek volna? Azért mert te azt mondod, hogy ez nem igaz, és hogy nem tudom alátámasztani semmivel, még lehet igazam. De tudod mit? Igazam van. Jöttek 500 ezren. és ha azt mondod, hogy ez nem igaz, akkor BIZONYÍTSD BE!! Mert számomra az már bizonyíték, ha valamelyik általam kedvelt csatornán bemondják a híradóba, és akkor az már be van bizonyítva.
2015. nov. 6. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!