A Fidesz a rezsicsökkentés helyett miért nem az adókat csökkenti?
Nálunk a tavalyi téli gázszámla volt 40.000 Ft, most fizettem ki az utolsó részletét!Mindez úgy, hogy két szobában csupán őrlángon ment a fűtés, hogy éppen belénk ne fagyjon a xar.A fűtőtest rendben van, csak nem vesszük nagyobbra, mert átlag jövedelemből képtelenség kifizetni.
Ez nekik a csökkentés??!! Mi lenne, ha nem lenne csökkentve?Simán elvinné a minimálbért csak a gázszámla és akkor még ott a többi is! Már gyomoridegem van, ha belegondolok! Nem csodálom, hogy aki tud az innen menekül!Sosem fogják az adókat csökkenteni, csak emelni.De ez kellett asok agyatlan birkának, most szív velük mindenki!
A gázszámlámon ott a rezsicsökkentéssel megtakarított összeg göngyölítve mitom én 2013 óta számolgatják és egyre nagyobbra nő az összeg, én örülök a rezsicsökinek, de félek, hogy azért írják, hogy egyszer visszafizettetik velem ezt az összeget és már most akkora az összeg ami rezsicsökkentésként felhalmozódott, hogy ezt már nem tudom visszafizetni és elviszik a házamat akkor.
Azért remélem nem történik meg a félelmem.
#21 az már a ti bajotok, hogy ócska gáz készüléketek (gondlom konvektor) van.
ahol ilyen fűtési rendszer van, ott a hatékonyság kb 25%os, a többi megy az utcára, meg a szigetelés nélküli falak elnyelik a meleget mint kacsa nokedlit.
nehogy már a kormány legyen hibás, hogy elavult szar konvektorokkal fűtötök.
van olyan ismerősöm, akik télen havi 60 ezret fizetnek, sima mezei 10x10-es kockaház konvektorral, mégsem hőzöngenek mert tudják hogy ez van, van ennél szarabb fűtés is, olaj radiátorok, van akinek mag olyan van.
egyébként köszönd az MSZP-nek, hogy ilyen energia árak vannak, mert ők nyalták körbe a nyugati energia multikat, kis mutyipénzért pedig beengedték őket hozzánk, szabad teret biztosítva nekik, hogy jól lerabolják a magyarokat.
jó kérdező szerintem hagyjuk, pár válasszal korábban még azt sem tudtad hogy hol lehet megnézni mennyi pénzt spórolsz a rezsicsökkentéssel, pedig minden hónapban szó szerint kiszúrja a szemed a vastag betűvel írt kiemelt szöveg.
most meg már a fűtési rendszered ecsetelgeted...hagyjuk inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!