Objektíven, Magyarország jobban járna a cigányokkal?
Ide most nem "büdös cigányok"at, meg "rohadt rasszista"-kat várok hanem gazdasági (szak)véleményt.
(Indoklással ha lehet)
Én idáig olyan érveket találtam mellettük, hogy jelentős (leginkább élelmiszer)vásárlóerő
Növelik az ország népességét
Ellenérvek pedig, hogy többe kerülnek mint amennyit termelnek, és nem túl civilizáltak
vagy ugyanaz a szint maradna vagy jobb az arabokkal
Az arabok jóval inteligensebbek a cigányoknál bár a nagyrésze fene tudja meddig viszi
Akkor nem feltétlenül objektívan, de továbbra se "büdös cigányok"at, meg "rohadt rasszista"-kat írjatok.
És nem, nem értek hozzá. Ezért tettem fel a kérdést
Gazdaságról kérdezel, a gazdaság meg egy objektív dolog. Ennek ellenére abszurd, emberellenes és beteges egy adott népcsoportot a gazdasági mutatói alapján meghatározni/kategorizálni.
Az egyetlen lényeges szempont, hogy nem magyarok, ezért nem valók ide. Azok a nem-magyarok se valók ide, akik 200%-kal megnövelnék a GDP-t, mint ahogy senki más sem, aki nem magyar.
Igen, sarkított példa, és igen, direkt, mert ez az igazság, és mert máshogy nem működőképes egyetlen rendszer sem hosszútávon.
Így a kérdésed tulajdonképpen értelmetlen egészséges szemmel nézve, liberális / XXI. századi szemmel tökéletesen értelmezhető, hiszen jellemtelen-jellegtelen lényekről van szó, habár akkor meg tök mindegy, hogy cigányokat kérdezel-e.
Ugye, hogy értelmetlen.
Kihagytam a lényeget a kérdésből.
Magyarország jobban járna a cigányokkal, vagy 0 db romával?
41%
Azért nem kell hülyeségeket beszélni, eleve van, aki annak vallja magát.
"Én idáig olyan érveket találtam mellettük, hogy jelentős (leginkább élelmiszer)vásárlóerő"
ja, segélyből marha jó vásárló erő.
több száz milliárdot visznek el évente a segélyezéssel, ezek után akkor járnánk a legjobban, ha egy darab nem lenne.
És? Ha annak lenne következménye hogy ki minek vallja magát gyorsan mindenki magyar lenne. Szóval megint csak baromságokat írsz.
41% nekem személyesen annyi közöm van az ősmagyarokhoz, hogy Apor vezértől származtatom a családom/nemesi/, és keveredés sem volt.
Nagyon sok ismerősöm van, akinek szintén nincs keveredés a családjában. Akiknek van, annak se "nagy" mértékű.
Ellenben aki nagyobb városokban és kevert lakosságú területen éltek felmenői, abban jó hogy van keveredés, de pl.: Székelyföldön nem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!