Jobbikosok! Mi a véleményetek Király VIDEÓJÁRÓL? ( NEM a képekről! )
Nem érdekel, hogy füvet szívott. Nem érdekel, hogy melegekkel fotózkodott. Az viszont durva, hogy "helota ge*cinek" nevez egy görög férfit, és bas*dmegolva szidja a görög bort. Szerintetek ez mennyire van rendben?
Ja, és igen, tudom hogy lemondott, mielőtt valaki ezzel jönne, de a stílus, az stílus. Ha nem kerül nyilvánosságra a felvétel, akkor még mindig szóvivő lenne. Meg mi az, hogy "rosszindulatú ferdítés a videó?" Ezt is az mszp hamisította?
Én antimagyar vagyok meg zsidó, hogy mennyi mindent megtudtam ma magamról! :D
Tudod mit, ha olyan egy MAGYAR mint te, meg a társaid, meg ez a káromkodó jobbikos szóvivő, akkor még le is tagadom, hogy magyar vagyok!
"Én antimagyar vagyok meg zsidó, hogy mennyi mindent megtudtam ma magamról! :D
Tudod mit, ha olyan egy MAGYAR mint te, meg a társaid, meg ez a káromkodó jobbikos szóvivő, akkor még le is tagadom, hogy magyar vagyok!"
tagadd is nálatok mszpnél úgyse szégyen ez... talán kapsz bajnaitól cukorkát
Ha az osszes part kovetne a Jobbik peldajat akkor semmi problema nem lenne.
Ez egy cinikus fiatal hulyegyerek,lebukott,lemondott.
A masik aki lopot,szinten lemondott.
Akkor meg mirol beszelunk?Ti seggek vagytok akik azt gondoljatok hogy mi azt hisszuk hogy a Jobbikban mindenki csodalatos,tiszta es serthetetlen.Nem,nem gondoljuk ezt,az eszme amit kepvisel az a lenyeg.
Le az MSZP vel és a FIDESZZEL!
Szebb Jövőt!
kérdező, linkeld már be légy szíves a videót, mert nem láttam !
Köszi
Jobbikos vagyok! Én is láttam a videót, és ez a gyerek szerintem a jobbik egyik legnyagobb szégyenfoltja, de még mindig többre tartom mint egy átlag mszp-st, mert egy átlag mszp-s ekkora, sőt nagyobb súlyú bűntett után még több évig politizál, és nem mond le...
Eddig a jobbikban 2 ember szégyenteljes tette került elő, de mindkettő lemondott. Ezt becsülöm bennük, amúgy meg elítélem mindkettőt.
De a lényeg az h lemondtak, és nem a jobbikot kell szidni ezért, hogy 2 tagjuk ilyesmit tett, és eltitkolta.
Így van lemondott, de ha ezek nem derültek volna ki róla, hogy egy homár, akkor Ő is még ugyanúgy politizálna, vagyis nem mondott volna le !
Csak kiszivárogtak ezek a képek, mert 2008-ban készültek róla a képek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!