Nekem a 27%-os ÁFA. Olyan jó belegondolni, hogy abból az az 1000 forintos valami igazából csak 730 forint lenne, de az a 270 forint egész biztosan jó kezekbe kerül!
2015. nov. 3. 18:43
2/11 anonim válasza:
törvény: a határon túliak szavazhatnak, hogy ki lophassa szét Magyarországot
adó: az áfa, mindenre rárakják, mindenre.
2015. nov. 3. 18:50
3/11 anonim válasza:
A vasárnapi zárva-tartás :)
2015. nov. 3. 19:06
4/11 anonim válasza:
törvény: egyszerűsített honosítás, mert végre hivatalosan is magyar lehet az, akinek a felmenői magyarok, vagy eleve Magyarország területén születtek anno
adó: iparűzési adó, igazából egyik sem kedvenc, mert senki sem örül, ha fizetni kell, de azért választottam ezt, mert ez egy helyi adó, így a helyi fejlődést lenne hivatott szolgálni, és nem is a magánembert terheli
2015. nov. 3. 19:06
5/11 anonim válasza:
Jó bele gondolni, hogy legalább vasárnap nem usák vagy izraeli emberek zsebébe fog csusszanni a kemény munkával megkeresett pénze a magyar embereknek, hanem magyar üzletlánc (CBA) magyar tulajdonosaiéba.
2015. nov. 3. 19:07
6/11 anonim válasza:
Törvény is, adó is: Vajna kaszinói bemondásos alapon adóznak, mindekni másra rákényszerítették az online pénztárgépet.
2015. nov. 3. 19:11
7/11 tetro válasza:
18.43
akkor én boldoggá teszlek. felkészültél? 1000 Ft-ból "csak" 213 az Áfa. Most képzeld el, minden ezresből visszahoztam neked 57 Ft-t. :D
2015. nov. 3. 19:20
8/11 anonim válasza:
Birom hogy még mindig előjön ez a vasárnapi zárva tartás. Mikor van még hat nap a héten be vásárolni , millió trükkel ki játszották már a kis boltosok. Egyébként meg sok kis bolt a család révén egyébként is nyitva van. Itt falun vasárnap 3 élelmiszer bolt van nyitva akkor gondolom ezt nagyobb helyeken is megoldják.
2015. nov. 3. 19:34
9/11 anonim válasza:
persze hogy megoldják, csak ezek a szomorú búskomor baloldaliak szeretnek mindig panaszkodni :)
sőt!
volt olyan aki azt írta ide egyszer, hogy az egész család éhezett vasárnap, mert szegények Orbán miatt nem tudtak vasárnap enni valót venni...:"D
2015. nov. 3. 20:03
10/11 anonim válasza:
Nem lehetett túl értelmes ha nem jött rá egy szombati bevásárlással meg úszhatta volna az éhezést. Az ilyentől a gyámhatóságnak azonnal el kéne venni a gyerekeit mert így ember nem lesz belőlük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!