Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sikeresebb nemzet lennénk ha...

Sikeresebb nemzet lennénk ha az egész magyarság áttérne zsidó vallásra?

Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 18:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Ha eredetileg nem is, de manapság a liberalizmushoz hozzátartozik a saját nemzet gyűlölete."

téves, én pl liberális vagyok és szeretem a hazámat

"Látod, nem tudsz ilyen zsidókat mondtani. Pedig a XX-XXI. században nagyon sok zsidó politikus volt/van Magyarországon."

olyat sem tudok mondani, aki komolyabban ártott volna a magyarságnak (Jászi Oszkáron kívül), szóval ebből hülyeség akármit levonni

2015. nov. 1. 20:17
 22/27 anonim ***** válasza:
Én viszont tudok olyan zsidókat mondani, akik ártottak az országnak. Pl. Kun (Kohn) Béla, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás, Landler Jenő, Szamuely Tibor, Fürst Sándor, Korvin Ottó, Gerő Ernő, vagy a "rendszerváltás" utáni politikusok közül Deutsch Tamás, Lázár János, illetve a fél SZDSZ.
2015. nov. 1. 20:31
 23/27 anonim ***** válasza:

Ezek eléggé megosztó alakok, ráadásul sokukról nem is bizonyítható, hogy zsidó, csak a metapédia meg a kuruc féle oldalak bizonygatják nulla bizonyíték nélkül.

Lázár János és Deutsch Tamás például a konzervatív keresztyén Fidesznek a tagjai. Nekem nem ártottak, de arra sincs bizonyíték, hogy zsidók, csak könnyű ezt mindenkire rámondani.

2015. nov. 1. 21:28
 24/27 anonim ***** válasza:
Lázár János kivételével csak olyanokat írtam össze, akikről a Wikipedia is megemlíti, hogy zsidók. Szóval ez nem jött be ;)
2015. nov. 2. 17:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Mindegy, mert mint mondtam a nagy részük semmivel sem ártott többet a magyarságnak, mint sok faj-magyar.
2015. nov. 2. 18:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Magyar származásúak közül is lehetne olyat mondani, aki sokat ártott a magyarságnak. A különbség az, hogy közülük olyat is lehetne, aki jót is tett.
2015. nov. 2. 19:41
 27/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy köze van ahhoz, hogy nem-zsidó magyar történelmi személyből vagy ezerszer több volt?
2015. nov. 2. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!