Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sikeresebb nemzet lennénk ha...

Sikeresebb nemzet lennénk ha az egész magyarság áttérne zsidó vallásra?

Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 18:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem. A zsidók nem ismerik el zsidónak azt, aki származás szerint nem az. Ugyanúgy keresztbe tennének nekünk, ahol csak tudnak.
2015. nov. 1. 10:08
 12/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem a vallásodtól leszel sikeres. De úgy is mondhatnám: ha a vallásban keresed a siker titkát, akkor sosem leszel sikeres ember.
2015. nov. 1. 10:15
 13/27 anonim ***** válasza:

"Nem. A zsidók nem ismerik el zsidónak azt, aki származás szerint nem az. Ugyanúgy keresztbe tennének nekünk, ahol csak tudnak."

mert a kazár zsidóknak mikor tettek keresztbe a sémita zsidók?

2015. nov. 1. 12:20
 14/27 anonim ***** válasza:

"mert a kazár zsidóknak mikor tettek keresztbe a sémita zsidók?"

Azt nem tudom, de nekünk nem azért ártanának, mert felvettük a vallásukat, hanem amiért most: mert gyűlölnek minket.

2015. nov. 1. 12:53
 15/27 anonim ***** válasza:
Ez a gyűlölet dolog pont fordítva van. Legalábbis én még nem láttam olyat, hogy egy zsidó azt hirdetné, hogy a magyarság az emberiség rákfenéje, Magyarországnak nem kéne léteznie, stb. Szerintem a nagy részük magasról tesz ránk.
2015. nov. 1. 13:02
 16/27 anonim ***** válasza:
2015. nov. 1. 13:06
 17/27 anonim ***** válasza:
Láttam már. :) Elég elszigetelt jelenség.
2015. nov. 1. 13:14
 18/27 anonim ***** válasza:
Mondj egy magyarországi zsidót, aki ne a magyarellenes, szélsőliberális oldalt képviselné! Mondj egy "külföldi" zsidót, aki szereti a magyarokat! Mondj egy zsidót a magyar történelemből, aki ne csak ártott volna a magyarságnak!
2015. nov. 1. 13:18
 19/27 anonim ***** válasza:

"Mondj egy magyarországi zsidót, aki ne a magyarellenes, szélsőliberális oldalt képviselné!"

liberalizmus =/= magyarellenesség

"Mondj egy "külföldi" zsidót, aki szereti a magyarokat!"

Miért kéne szeretniük? Miért baj ha semlegesek?

"Mondj egy zsidót a magyar történelemből, aki ne csak ártott volna a magyarságnak!"

Elég alacsony a zsidók aránya a magyar történelmi személyek között, messzemenő következtetéseket levonni értelmetlen.

2015. nov. 1. 14:10
 20/27 anonim ***** válasza:

Ha eredetileg nem is, de manapság a liberalizmushoz hozzátartozik a saját nemzet gyűlölete.

Látod, nem tudsz ilyen zsidókat mondtani. Pedig a XX-XXI. században nagyon sok zsidó politikus volt/van Magyarországon.

2015. nov. 1. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!