Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Belépjek a Jobbik ausztriai...

Belépjek a Jobbik ausztriai csoportjába?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy tudtok-e róla, de most már Ausztriában is aktív a Jobbik. Amikor gyerek voltam akkor édesanyám kihozott Ausztriába és már 7 éve (sajnos) Ausztriában élek. Már szerintem legalább 5 éve követem a magyar és osztrák politikát és meg kell mondanom, hogy már 5 éve változatlanul a Jobbik a legnagyobb kedvencem, ami a pártokat illeti. Számomra nagyon fontos a magyarság és nagyon büszke vagyok arra, hogy magyar lehetek, mindent amit a magyar történelemről tanultam, azt nem iskolában tanultam, hanem egyedül az internet és könyvek segítségével és a nyelvet is. Tervezek haza költözni, de még elötte befejezem az iskolát, amit elkezdtem, szóval még eltart egy pár évig...

Már egy hónapja gondolkozok azon, hogy belépjek-e, mert nagyon szeretnék valahová tartozni, nagyon örülnék, ha olyan emberekkel lehetnék együtt, akik úgy gondolkoznak mint én (hazaszeretet, vallás, család, igazság).

Mik lennének az előnyök illetve hátrányok, ha belépnék ? Mert nagyon sok információt kell magamról megadni és az ilyen dolgokat nagyon jól át kell gondolni szerintem.

Szerintetek lehetne baj belőle ?

2015. okt. 31. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Hadd szögezzem le, hogy nem véletlen hogy édesanyáddal együtt több százezer (millió?) magyar költözött Magyarországtól nyugatra. Csak azért mondom, hogy ne lepődj meg, hogy ha Magyarországra költözöl, akkor egy jóval fejletlenebb országot találsz. Persze ha mondjuk egy osztrák cég vezényel ki Ausztriából Magyarországra, akkor nem lesznek anyagi gondjaid, de ha átköltözöl és csak úgy nekiállsz neki karriert építeni akkor kevesebb lehetőségeid lesznek, és egyáltalán nem keresel annyit mint Ausztriában.

Az adatok megadása amúgy természetes egy pártba való belépésnél. Alapvetően nincs okod félni.

2015. okt. 31. 12:03
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

Ami a szerepe a Bécsben működő szervezetnek, hogy az ottani médiában esetleg megjelenő téves információkat a Jobbikról jelentse, illetve a valós állás foglalását a témában a Jobbiknak ismertesse az ottaniakkal.

Tehát én úgy vélem a feladata az ottani jobbikosoknak az, hogy a Jobbikról az osztrákoknak kialakult torz véleményét elfogadhatóvá és ismerté tegye.

Cél, hogy az ott kint dolgozó magyaroknak magyar közösségi életet programokat, megemlékezéseket, előadásokat szervezzenek és részt vegyenek. Ezáltal míg nem térnek vissza a gyökereikhez azon emberek, családok kik ott élnek ne kallódjanak el a magyar gyökereiket megtartsák.

Tehát elég fontos és a magyarság ügyében fontos feladat hárul rájuk.

Ti tagok mindezt, hogy viszitek végbe azt gondolom a gyűléseken és egyéb kommunikációs csatornákon megbeszélitek majd egymás között.

2015. okt. 31. 13:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszolat :-)

Azt hiszem felírom magam a listára, nekem nagyon fontos a haza!

2015. okt. 31. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy pártba való belépés után érzed azt, hogy "tartozol valahová", hogy büszke lehetsz a magyarságodra? Sok módja van még, hogy több millió, magyarságát bármikor büszkén felvállaló

emberek táborába tartozz. Bármi párttagság nélkül is együtt lehetsz olyan emberekkel, akik

azokat a nézeteket osztják, mint te -- a Jobbiktól mégis elhatárolódnak !

Többek között éppen azért, hogy megmaradhassanak annak a független, béke-és hazaszerető igaz embernek, akire Magyarországnak mindig is óriási szüksége lesz. Remélem, ez elgondolkoztat. Mindenesetre: előbb ismerd meg azon magyaroknak a FÜGGETLEN ( ! ) véleményeik miértjét,

racionális indokait IS, akik átlátják a POLITIKAI pártok működésének, retorikájának fonákját ! Egyelőre maradj meg a párt szimpatizánsának és próbálj elfogultság-mentesen mérlegelni!

Legyél nagyon büszke arra is , ha nem csak addig vagy "MAGYAR", amíg egy párthoz tartozol!

Neked megy ez ---még a labancok között is---pártfüggetlen, hazáját, népét és szabadságát

szerető magyarként is ! Ne kapkodd el, van még idő a következő választásokig !

Akkor pedig ügyelj, hogy a voksod se egy érzelem-és pártfüggő X legyen, hanem a

magyarság--valóban! -- szebb jövőjét szolgáló, racionális szavazat!

Tipp: Jelöld be itt a "gyakorin" a figyelt kucsszavaknál a "JOBBIK" szót !

(Párt)független, "pro et kontra" véleményeket is találsz: mérlegelj!

2015. okt. 31. 13:40
 5/10 anonim válasza:
100%
2015. okt. 31. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
"sajnos" Ausztriában élsz? Öregem, örülj neki hogy a feneked alá rakták, picit magasabb az életszínvonal, és minden más mint itt. Bátyámék év elején költöztek ki, irigylem is őket.
2015. okt. 31. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
7%

6#

Ne beszélj kérlek úgy, mintha a pénz mennyisége lenne a legfontosabb egy ember életében, bár tényleg kicsit túl optimista a kérdező ezzel kapcsolatban.

Jobbik!

2015. okt. 31. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Eile mit Weile !
2015. nov. 6. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen lépj be! Hajrá Jobbik:)
2015. dec. 15. 23:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Üdv néked Magyarhonból! :)

Egy éve kiírt kérdésed kapcsán kérdezem :

megőrizted magad józan magyarnak, vagy Jobbik-taggá lettél ?

Véleményem szerint akik igazán komolyan gondolják a magyarságukat, nem szabad és nem is érdemes egyetlen pártnak se "elkötelezni" magukat .

"Mostanra" te is hasonlóképpen látod? Egy év múltán tisztábban látod azt a "szép jövőt", amit Vonáék turbómagyarságáról gondoltál/láttál ?

Remélem, rányílt a szemed, hogy az igaz magyarságot leginkább összemocskolni a Jobbikba való belépéssel lehet, úgy Magyarországon, mint a Föld bármelyik államában.

Nézd el, ha --kéretlenül is--kíváncsinak és indiszkrétnek bizonyultam, de általában azok "döntései" felöl érdeklődöm néha, akiknek kérdéséhez a "gyakorin" véleményt küldök.

Köszönöm, ha válaszolsz, akárha csak néhány tőmondatban, pár szóban! )

melléklet : [link]

Jó egészséget és tényleg szebb, de igazán MAGYAR jövőt kíván néked : peregrinus ( #4 , #8 )

2016. okt. 23. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!