A fidesz a következő választást már megnyerte a menekültpolitikájukkal?

Egyelőre úgy néz ki, hogy igen.
Mindenesetre én reménykedem, hogy jön egy normális párt, ami leválthatja őket. Van még majdnem 3 év.

A menekült téma jó volt arra, hogy a netadós meg vasárnapi boltzáras feszültséget, ami a Fidesszel szemben volt szépen levezesse. A földkérdés meg bármennyire fontos is lenne, sajnos senkit nem érdekel.
Jövőre már nyitogatják a pénzcsapokat is pl. olcsóbb disznóhús az ÁFA-csökkentés miatt, 16-ról 15%-ra csökkenő SZJA, mindezek mellett az örök feszültségforrás a benzin ára is baromi alacson a nemzetközi trendek miatt. Tetszik vagy sem, de most nyert helyzetben vannak.
A ellenzék meg kifulladt, ezt a baloldalról már korábban is tudtuk, de a Jobbik és az LMP "elfáradása" egyelőre nekem új jelenség. Hol van már a "mi vagyunk a jövő" Jobbikja? Csak megy a parlamenti padsorokban punnyadás.
Jelenleg teljesen befagytak a politikai erőviszonyok, és ha csak nem hibázik a Fidesz valami hatalmasat valószínűtlen, hogy 2018-ban érdemben megszorongassák. A 2/3-ad márnem lesz meg, de az egyszerű többség simán.

"Mindenesetre én reménykedem, hogy jön egy normális párt, ami leválthatja őket. Van még majdnem 3 év."
Légyszi csak egyszer mondja el valaki mit tud az a "normális párt"! És nem fogadok el olyat, hogy "nem lop", mert svájcban is van korrupció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!