Kósa hányas volt történelemből?
14:51:
Nem foglalkozom a pontokkal. Ha érdekelne, nem jönnék politikáról vitázni egy Jobbik-méhkasba. Meg amúgy is, majd lepontoznak helyetted a kollégáid...
Ha már nagyon alacsonyan állok, szépen körülnézek a Baba-mama, meg az Állati oldalakon, és ott szépen visszaállítom a százalékomat. Ott szeretni szoktak, értelmes, hasznos válaszolónak tartanak. A birkák véleménye meg nem érdekel.
66
Arra kívántam utalni, hogy nem vagyok jobbikos, sőt:)
"A birkák véleménye meg nem érdekel."
Ezzel a többi patkány is így van, elvégre nem fajtársatok. :)
Kérdező:
Nem tudom, miből kellett volna kitalálnom, hogy nem vagy Jobbikos. Ámbár, a "sikeres főpolgármester" kirohanásodnál már gyanakodhattam volna....
Minden esetre a következő kérdésem ("Mitől is sikeres Demszky?") még mindig neked szól.
15:09:
Nem versenyzem a személyeskedésben, úgyis tudom, hogy ebben verhetetlenek vagytok.
Ámbár nem tudom, hogyan szeretheti valaki úgy a hazáját, hogy közben annak állampolgárait (legalábbis minimum a 80%-ukat, akik nem Jobbik-szavazók) patkánynak tartja.
Gondolkodj el ezen. Valószínű, torzít otthon a tükröd.
15:43:
Én azokat tartom birkának, akik hozzád hasonlóan csak a naggyűlésen fejükbe tömött ostobaságokat bégetik vissza.
A Jobbik szereti azt hangoztatni, hogy aki nem rájuk szavaz, az nem is magyar. (Szerinted meg egyenesen patkány.)
Én nem verem a mellem, hogy mekkora magyar vagyok, és nem emelem magam olyan magasságokig, hogy én döntsem el, ki a magyar rajtam kívül. Ellenben értelmes vitapartnerek helyett legtöbbször csak lepontozó, személyeskedő, pár szavas jelmondatokat skandáló, de a nemzeti öntudattól majd' szétrepedő "hazafiakkal" találkozom. Na ők az én szememben a birkák. (Ami egyébként egy ősidőktől Magyarországon élő, nyájban élő állat, nem úgy, mint a patkány.)
"Egyébként nekem úgy tűnik, hogy a Jobbik-szimpatizánsok az utóbbi időkben a Fideszt tették meg az első számú közellenségnek."
Szerintem meg nagyon rosszul látod, a kezdetektől fogva pont fordítva, működik... Illetve nem tudod ki(k) vetették fel egy lehetséges nagykoalíció létrejöttét? Persze közben, a Fidesz rájött, hogy ez már túl "durva" lenne, ezért inkább megpróbálják benyomni az LMP-t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!