Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hányas vagy történelemből? És...

Hányas vagy történelemből? És szereted? Miért?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
4-es.Nem szeretem a tanár miatt.Nagyon elhadar mindent.Mindig mondja amikor írunk a füzetbe,hogy" ja ezt még szúrjátok már oda" Egy dolgot leírunk 4x is és mindent össze-vissza diktál és gyorsan.Tehát nem a már megírt jegyzetből amit kidolgozott.Fejből nyomja.Ezért megutáltatta velem.Sokat vár el.Amugy maga a tantárgy elmenne szerintem.Csak furcsállom,hogy ez az egész történelem igaz-e.Hiszen egy 10000 évvel ezelőtti eseményt nem nagyon lehet napra pontosan előidézni.Még is sikerül...
2011. márc. 18. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
4-5 voltam, megjegyezném, hogy nagyon erős gimiben, reál osztályban, a legszigorúbb tanárok mellett. Csak akkor adtak 5-t, ha tényleg megérdemeltem, szerettem, mert élvezhetők voltak az órák, követhető az anyag. Nem szerettem, mert amit leadtak, kőkeményen bevasalták (gimis töritanárral 10- végére nagyon megromlott az osztály viszonya, órán nagyon flegmán adta le az anyagot, viszont ugyanúgy számonkérte, ezért is nagy szó, hogy 12. végén 4 év alatt először adta meg az ötöst, pedig mindig a határán álltam). Az osztályátlag 3 környékén volt jobb esetben.
2011. márc. 18. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
5. de utálom.
2011. márc. 18. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:

4-es de nagyon utálom :S. Valahogy engem nem fog meg, vagy nem tudom...Én inkább a matekot szeretem, de hát kinek ez, kinek az. :D

15/L

2011. márc. 18. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
5, mert a tanár nagyon jól magyaráz. Kedvelem a humán tárgyakat.
2011. márc. 18. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
mindig 2-3as voltam belőle. szerintem értéktelen tudomány.
2011. márc. 19. 07:30
 7/7 Zoliol ***** válasza:
5!mek belőle versenyre is de nem annyira kedvelem
2011. márc. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!