Hogy lehet, hogy az USA-ban élő magyarok többnyire összetartanak míg a Magyarországon élők semennyire?
"Legalább annyira mint a rögeszmés magyargyalázás."
Azt ki csinálja? Én legalábbis csak téged gyalázlak, te viszont nem vagy magyar.
Hat rájuk az amerikai kultúra.
Nekem is van kint ismerősöm és ő mesélte, hogy ott sokkal lazábbak és jófejebbek az emberek, mint itthon.
En Ausztraliaban elek 28 eve. akik osszetartanak valamennyire azok legalabb 70 evesek meg ennel idosebbek.
a tobbi magyarsagbol meg leginkabb a vajdasagi magyarok tartanak ossze, a tobbiek ki se allhatjak egymast.
nekunk 1 db Magyar baratunk van akivel egy idoben jottunk ki.
Nekem a családom és a munkahelyem is összetartó emberekből áll. Ha vannak is konfliktusok, az szerintem nem széthúzás, csak szabad véleménynyilvánítás. Ez a demokrácia, nem? Meg lehet a vitatni a különböző véleményeket, azért még nem vagyunk széthúzók. És jogunk van a különböző véleményre. (Nem úgy, mint szegény németeknek.)Az emberek nem egyformák, nem minden problémát látnak egyformán.
Nyilván külföldön egyfajta védelmet jelent az azonos származású emberek segítsége. A szokatlan, nehéz élethelyzet megoldása nagyobb összefogást tesz szükségessé, más problémák eltörpülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!