Hogy lehet, hogy az USA-ban élő magyarok többnyire összetartanak míg a Magyarországon élők semennyire?
Utolsó válaszolónak van igaza.
Akárki akármit mond,sokkal jobban összetartanak az amcsik.
Tényeket leírta miért.
Mondjuk az is igaz,hogy az Amerikában élő magyarok is jobban összetartanak.Külföldön élő magyarokkal valahogy így van ez.Itthon nincs összetartás.
"Hát Magyarországon pont, hogy nem így van..."
Ez sem igaz, esetlegesen Magyarország egyes helyeire.
"A híres clevelandi magyarságról tudni kell, hogy úgy utálják egymást, mint a sz rt. Nekem van ottani ismerősöm, és szerinte a helyi magyarok egymást húzzák le, egymást pocskondiázzák és alapjáraton rohadt rossz fejek egymással."
Akkor azok egyike sem magyar. A magyar embernél jószívűbb és segítőkészebb nincsen, ez tapasztalat.
"Magyarországon hol volt összefogás a vörösiszap idején? A népesség 98%-a otthon ült és nézte a Fókuszt, b zmegezett egyet, hogy "na, mik vannak!" és utána örömmel leste a Győzikét meg a Barátok köztöt. "
Ne magadból indulj ki kedveském! Az itt leírtak rád lehet hogy jellemzőek, a magyar emberekre viszont nem.
"Ne magadból indulj ki kedveském! Az itt leírtak rád lehet hogy jellemzőek, a magyar emberekre viszont nem."
Kedves 45%-os!
Tízezer forintot ajánlottam fel a Kolontáriaknak. Te mit csináltál, mesélj?
'Tízezer forintot ajánlottam fel a Kolontáriaknak. Te mit csináltál, mesélj?'
'a jószívű, segítőkész emberek általában nem pökhendi szarrágók'
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!