Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most olvastam egy cikket,...

Most olvastam egy cikket, hogy nem igaz, hogy minden menekült fiatal férfi, erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Azt írták érvnek, hogy statisztikák alapján a menekültek 40%-a nő és gyermek, ezért nem igazak a hírlesztelések, hogy fiatal férfiak jönnek..

De kérdem én a 40% az nem pont azt jelenti, hogy többségében férfiak? A 40%-ban a gyermekek is benne vannak.. Közel keleten kb úgy néz ki egy társadalom, hogy gyerekek aránya 15% körül van, a férfi és női nem közti megoszlás 1,07 körül, tehát közel annyi férfi van mint nő. Tehát ha egy átlagos társadalom metszetet látnánk a bevándorláskor, akkor közel úgy kéne kinéznie, hogy 15% kiskorú, 42.5% férfi, és 42.5% nő.. Tehát a gyerekek és nők arányának kéne majdnem 60%-nak lennie.. Ehhez képest iszonyú sok férfi jön. Miért a férfiak menekülnek többségében?

2015. okt. 20. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

ez az ő felelősségük

aki ilyenkor útnak indul annak be kel készíteni a meleg holmit

kis korú veszélyeztetése miatt helyből le lehetne tartóztatni...

2015. okt. 20. 17:40
 12/13 tetro ***** válasza:

17.40

biztos nem tudtak indulás előtt elmenni a helyi mountexbe, mert Aszad katonái rommá lőtték. de amúgy jó ötlet. ha van még ilyened bátran írd le.

2015. okt. 20. 17:51
 13/13 A kérdező kommentje:
ezek a szegénykék, akiket most nagyon sajnálunk hogy jajj az esőben áznak, meg jajj a gyereke szegénykének a vízbe fulladt, ezek 99%-a törökországból.. menekült táborból!! biztonságosabb volt az a menekült tábor, mint bevállalniuk ezt az utat.. ne mondja nekem akkor senki, hogy nem az ő hibájuk, ha lebetegednek az esőben.. biztos nincs valami jó élet egy menekült táborban, de könyörgöm ott senki életét nem veszélyeztették, egyszerűen csak jobb életre vágytak ezért indultak neki akár a gyerekeik életét kockáztatva is, de könyörgöm ki ne akarna jobb életet, ha mindenkit be kéne engednünk akik jobb életet szeretnének maguknak, akkor a fél világ dániában meg svédországban élne.. -.-
2015. okt. 20. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!