Ha a Jobbik nyerne, a NATO-bol kiakarnának lépni?
Figyelt kérdés
Mert valami ilyet hallottam, hogy Oroszbarátok és USA ellenesek. (Bocs ha nem igaz, csak ugy hallottam egy beszélgetés közben) Merthát szerintem az nem lenne előnyös ha kilépnénk.2010. márc. 16. 20:41
11/14 anonim válasza:
szerinted az nem jó dolog,hogy MAgyarországot nem érte támadás.HA akkor nem vagyunk Nato tagok egy-kettő landolt volna a határon innen is.
12/14 anonim válasza:
Remelem. Miert kell nekunk Afganisztanban lenni?
13/14 anonim válasza:
"HA akkor nem vagyunk Nato tagok egy-kettő landolt volna a határon innen is."
Igen, ez rendkívül "valószínű"... Gyáva vagy plusz semmit nem tudsz, csak magyarázol. Itt ugyan anonim lehetsz, de társaságban inkább mellőzd az efféle hülyeségeket, bár ki tudja milyen körökben mozogsz:)
14/14 anonim válasza:
utolsó....Inkább te nézz körbe és hallgatózz itt-ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!