Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Morvai Krisztina...

Szerintetek Morvai Krisztina nem leégeti a magyarokat Europai Parlamentben?

Figyelt kérdés

Pl: azzal hogy Budaházis poloban szolal fel.Külföldi országok vezetöi ezek után mit gondolnak?" Mi féle barbár nép képvisrlöje ez hogy ilyen ruhaban szolal fel egy ilyen rendezvényen?

http://www.youtube.com/watchv=GPizVO4qQo4&feature=related

2010. márc. 16. 19:52
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Ha ezt a Spanyol elnök mondta volna, most rá "haragudnánk".
2010. márc. 16. 21:00
 42/55 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 20:55

Fogalmi zavarban vagy. A zsidóbérenc "kifejezés" nem egyezik meg a zsidóval.

2010. márc. 16. 21:02
 43/55 A kérdező kommentje:
És még az én vagyok agymosott mert nem olvasom a barikadot meg a kuruc.infot és nem az Echo-t nézem. Tudjátok meg: Ezek a sajto orgánumok mossák az ember agyát. De látom már nem is a kérdésemröl megy a vita.... MInd1 szép kis 4 év elé nézünk. Egy olyan országban ahol a gyülölet lesz az ur. Egy olyan országban ahol fel lehet gyujtani egy családiházat és menekülö 5 éves kisgyereket sörétéssel lelövik. Egy országban ahol megmondják hogy ki a magyar és ki nem, nem pedig az dönt hogy kiérzi magát annak. Egy olyan országban ha rá támadnak a rendőrökre még a rendőr lesz hibás.Egy olyan országban ahol egy nyiván való bünözönek szabadságot követlnek. Egy olyan országben ahol ha egy riporte véleményt mondd össze verik (még akkor is ha én se bírom)Ki váncsi vagyok a 48as hösök mit mondanának ha látnák a mai MAGYAORSZÁGOT. És még mielött hazaárulo lennék. Szeretem azt az országot, de neketek hála lassan szégyenlem hogy magyar vagyok. De szerimtem azzel a márciusi ifjak is lennének.És most le lehet hazaárulozni meg minden ami jo...
2010. márc. 16. 21:11
 44/55 bumbi02 ***** válasza:
45%

igaza van a kérdezőnek!

Már unalmas ez a folyamatos gyülölködést amit a szélsőségek keltenek (nem politikai értelmü szélsöségek, értelmi szélsőségekre gondolok itt, akik csak hazaárulozni, anyázni, meg szidni tudnak mindenkit)

2010. márc. 16. 21:18
 45/55 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom, hogy eddig jutottunk:( sajnálom, hogy kirabolnak a nyugati téri aluljáróban a "hátrányos helyzetűek", sajnálom hogy nehéz magyarként érvényesülni a saját országomban, sajnálom hogy lenáciznak ha kimondom, hogy Trianon nem tetszik, sajnálom, hogy lehetetlen lesz nekem lakáshoz jutnom, sajnálom, hogy édesanyám kevés nyugdíjat kap, pedig a fél életét ledolgozta, sajnálom hogy még mindig a volt kommunista elit irányítja az országot, sajnálom, hogy nem mondhatom ki azt, hogy van cigánybűnözés, mert egyből lenáciznak, sajnálom, hogy ha Nagy-Magyarországos zászlót teszek az autóm hátuljára, egyből lenáciznak, sajnálom, hogy a képviselők, nem a mi érdekeinket képviselik, hanem csak tömik a zsebüket, és amit összeloptak 20 év alatt azt most velem és a honfitársaimmal akarják megfizettetni. Azt hiszem ennyi jutott hirtelen eszembe barátaim. Álmodjatok szépeket, talán szebb jövőnk lesz, de semmiképpen sem lesz rossz az elkövetkezendő négy év.
2010. márc. 16. 21:23
 46/55 anonim ***** válasza:
És, hogy választ is kapj a kérdésedre: Illene Morvai Krisztinának alkalomhoz illő ruhában ott lennie az EP-ben.
2010. márc. 16. 21:25
 47/55 anonim ***** válasza:

Na jó még egy kicsit...

Sajnálom, hogy egy cigánynak több joga van mint nekem (Ha megakarnak késelni, feltételesen szabad lábra helyezik, ha én akarom megkéselni, bebörtönöznek), sajnálom hogy Fekete Pákó magyar állampolgárságot kapott, Rúzsa Magdi kérelmét meg elutasították, sajnálom, hogy olyan helyen kell élnem ahol a miniszterelnök nem mond le miután bevallotta hogy hazudott reggel-délben-meg este, sajnálom, hogy a magyar földünket Izrael felakarja vásárolni (Simon Perez mondta), sajnálom, hogy minden külföldi kézben van lassan (Pl. Tungsram izzólámpa gyár), sajnálom, hogy éhbérért dolgoztatnak embereket, és hogy nem lehet egy fizetésből megélni, sajnálom hogy nálunk van a legtöbb adó Európán belül, sajnálom, hogy melegfelvonulást engednek a fővárosunkban, és a szennyet látják a kisgyerekeink. Mondja rám bárki hogy szélsőséges vagyok. Igen a Jobbikra fogok szavazni.

2010. márc. 16. 21:31
 48/55 anonim ***** válasza:

"A gyűlölet,betegség férges szenvedély"

De annyira égő hogy kiáll egy pólóban...Lehet a háromnegyede azt sem tudja ki az a Budaházy csak szimplán azt hiszi ez a nő bolond.Aki meg tudja ,szét röhögi a fejét,hogy egy rendőrre támadó embert akar kihozni a börtönből,akit itthon politikai fogolynak becéznek....

Ezzel tényleg éget nem is gyengén.

2010. márc. 16. 21:31
 49/55 anonim ***** válasza:

elegem van már hogy a Jobbik ellen mindig Budaházyval jönnek

és egyébként is pont lesz@rom azt a fél hülyét....

semmi köze nincs a Jobbikhoz maradt volna a seggén...

de már annyira zavar

2010. márc. 16. 22:28
 50/55 anonim ***** válasza:
62%
egeti te NESZE NEKTEK HULYE jobbikosok TI VALASZTOTTATOK . Egeti a hazat a mocsok ribanca remelem megolik ott majd . Es megjobban lenezik ezt a hulye nyomorult szar magyar nemzetet mert igen megerdemeljuk ....
2010. márc. 16. 22:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!