Szerintetek Morvai Krisztina nem leégeti a magyarokat Europai Parlamentben?
Pl: azzal hogy Budaházis poloban szolal fel.Külföldi országok vezetöi ezek után mit gondolnak?" Mi féle barbár nép képvisrlöje ez hogy ilyen ruhaban szolal fel egy ilyen rendezvényen?
http://www.youtube.com/watchv=GPizVO4qQo4&feature=related
A komment megírásának időpontja: ma 20:55
Fogalmi zavarban vagy. A zsidóbérenc "kifejezés" nem egyezik meg a zsidóval.
igaza van a kérdezőnek!
Már unalmas ez a folyamatos gyülölködést amit a szélsőségek keltenek (nem politikai értelmü szélsöségek, értelmi szélsőségekre gondolok itt, akik csak hazaárulozni, anyázni, meg szidni tudnak mindenkit)
Na jó még egy kicsit...
Sajnálom, hogy egy cigánynak több joga van mint nekem (Ha megakarnak késelni, feltételesen szabad lábra helyezik, ha én akarom megkéselni, bebörtönöznek), sajnálom hogy Fekete Pákó magyar állampolgárságot kapott, Rúzsa Magdi kérelmét meg elutasították, sajnálom, hogy olyan helyen kell élnem ahol a miniszterelnök nem mond le miután bevallotta hogy hazudott reggel-délben-meg este, sajnálom, hogy a magyar földünket Izrael felakarja vásárolni (Simon Perez mondta), sajnálom, hogy minden külföldi kézben van lassan (Pl. Tungsram izzólámpa gyár), sajnálom, hogy éhbérért dolgoztatnak embereket, és hogy nem lehet egy fizetésből megélni, sajnálom hogy nálunk van a legtöbb adó Európán belül, sajnálom, hogy melegfelvonulást engednek a fővárosunkban, és a szennyet látják a kisgyerekeink. Mondja rám bárki hogy szélsőséges vagyok. Igen a Jobbikra fogok szavazni.
"A gyűlölet,betegség férges szenvedély"
De annyira égő hogy kiáll egy pólóban...Lehet a háromnegyede azt sem tudja ki az a Budaházy csak szimplán azt hiszi ez a nő bolond.Aki meg tudja ,szét röhögi a fejét,hogy egy rendőrre támadó embert akar kihozni a börtönből,akit itthon politikai fogolynak becéznek....
Ezzel tényleg éget nem is gyengén.
elegem van már hogy a Jobbik ellen mindig Budaházyval jönnek
és egyébként is pont lesz@rom azt a fél hülyét....
semmi köze nincs a Jobbikhoz maradt volna a seggén...
de már annyira zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!