Szerintetek Morvai Krisztina nem leégeti a magyarokat Europai Parlamentben?
Figyelt kérdés
Pl: azzal hogy Budaházis poloban szolal fel.Külföldi országok vezetöi ezek után mit gondolnak?" Mi féle barbár nép képvisrlöje ez hogy ilyen ruhaban szolal fel egy ilyen rendezvényen?
http://www.youtube.com/watchv=GPizVO4qQo4&feature=related
2010. márc. 16. 19:52
1/55 anonim válasza:
Legalább nem egy bólogató kutya.
2/55 anonim válasza:
Szerintem nem arra választotta meg a nép, hogy üljön nagy csendben, aztán felvegye a fizetését. Képviselő. Azért van ott, hogy képviseljen minket (mindenkit, aki nem írta alá a nemazennevemben.eu kezdeményezését :) ).
3/55 anonim válasza:
Ezen már ne agyalj! Régen levagyunk mi már járatva!!!!
4/55 anonim válasza:
Engem jobbikosként is zavar Morvai viselkedése. Unom, h. mindig Budaházi a téma. Szerintem nem ez a legfontosabb jelen pillanatban. Pláne, h. ha tényleg kiderül vmi terhelő a férfivel kapcsolatban, akkor az az ellenfél malmára hajtja a vizet. Morvainaknak le kéne csillapodnia.
5/55 bumbi02 válasza:
képviseljen minket, de n égessen... sztetek külföldön egy budaházy kaliberü embert nem csuknának le? dehogynem, ....
6/55 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van. Tegye a dolgát. DE!!! Engem mint magyar ember ne járasson le ilyen kis alapvető szar kis dolgokkal mint, hogy nem tud alkalomhoz illöen öltözködni. Ahogy mondtad"képvislő". Nem véletlenül hívják így.
2010. márc. 16. 20:03
7/55 A kérdező kommentje:
Arrol nem is beszélve hogy nincs igaza. MInt ahogy az azota hangfelvételröl is kiderült. Nem mintha nem látná a vak is...
2010. márc. 16. 20:05
8/55 anonim válasza:
AZ EurÓpai Parlamentben :)))
gondolom te szívesebben látnál ott hozzád hasonló értelmes embereket mint ezt a Morvait!
9/55 anonim válasza:
Azért azt nem mondhatjátok, hogy aki magyar, azt azért nézik le, mert Morvai a mi képviselőnk...
"Look, that's a Hungarian over there... Morvai is also Hungarian... hehehe" - el tudsz képzelni ilyet? Én nem. Nem konkrétan azért néznek le minket, ahogy Morvai az EP-ben viselkedik (mondjuk lehet, hogy ez is rátesz egy lapáttal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!